Cissé måtte be om unnskyldning

Djibril Cissé måtte be om unnskyldning etter å ha uttrykt misnøye med å bli byttet ut for Marseille. Parry mener Atkinson gjorde en tabbe. King Kenny har ikke gitt opp ligatittelen.

De som så Djibril Cissé spille sin første kamp fra start for Marseille i 2-0 tapet for Nancy i helgen, kunne registrere at den utlånte Liverpool-spilleren var meget misfornøyd med å bli byttet ut i andre omgang. Gestene til franskmannen var ikke til å ta feil av. Nå ber spissen om unnskyldning til sin nye arbeidsgiver.

- Jeg angrer på gestene jeg gjorde, og reaksjonen min. Men det er slik temperamentet mitt er. Jeg har sagt unnskyld, og innser at jeg ikke skulle ha gjort dette, uttaler 25-åringen.

- Marseille ønsker ikke å ta noen sjanser med min helse. Men som spiller ønsker du å spille hele kampen, og yte maksimalt hele tiden. Jeg kom ikke til Marseille for å sitte på benken og tvinne tommeltotter, eller å spille i en sesong og så dra tilbake til England. Jeg har satt meg mål, og ønsker å vinne titler, legger han til.Parry ønsker ingen ny Arsenal-saga
Dersom FA-cup kampen mot Arsenal 6.januar ender uavgjort, kan det være duket for tre kamper på rad mot The Gunners på 10 dager. Det vil kalle frem minnene fra semifinalesagaen i FA-cupen i 1980, da klubbene møttes fem ganger på 20 dager. En som ser på et slikt scenario med skrekk og gru er daglig leder Rick Parry.

- Det finnes ingen opplagte dager for den utsatte kampen. Vi må sette oss ned å diskutere dette med Football League og Arsenal. Datoene for den første semifinalen, 9. eller 10. januar, ser ut som det eneste alternativet. Begge klubber er i samme båt når det gjelder øvrige kamper, konstaterer Parry.

Den eneste spillefrie midtuken i januar er tirsdag 16. og onsdag 17. Disse datoene er allerede øremerket for omkamper i FA-cupen.

- Halvannen time før avspark sa dommeren at han ville starte kampen om tåka ikke ble verre. En time før avspark virket tåka faktisk å ha lettet, og derfor er denne utsettelsen ekstra frustrerende, sier Parry med et klart hint til dommer Atkinson om at han vurderte situasjonen feil.

King Kenny har ikke gitt opp ligaen
Kenny Dalglish tror fortsatt Liverpool kan komme tilbake og være med å kjempe om ligatittelen denne sesongen. Men han mener det betinger at man fortsetter den gode formen som har blitt vist de siste kampene. Den tidligere manageren og storspilleren innser imidlertid at det fortsatt er langt frem til teten.

- Liverpool dokumenterer bedre og bedre form i ligaen, og er vel nå det fremste formlaget. Dersom begge topplagene begynner å avgi poeng, må alle røde bare se positivt på fremtiden. Jeg skal ikke slå fast noe, den ene eller andre veien, men det er mye igjen av sesongen og dersom Liverpool fortsetter å score mål og vinne kamper, kan de bli farlige for tetduoen, uttaler King Kenny til LFC Magazine.

- De tre største konkurrentene om ligatittelen skal ut i bortekamper på Anfield på nyåret, så det er fortsatt mye å spille for i ligaen. Mer enn folk ser ut til å tro.

Dalglish trekker frem formen til Xabi Alonso, Steven Gerrard og Dirk Kuyt som de viktigste faktorene til at det nå går bedre på banen. Han nevner også Craig Bellamys gode form i kampen mot Charlton.

- Bevegelsene og angrepsfotballen som ble vist mot Charlton var fantastisk, og jeg følte at Bellamy stod for mye av det. Han gikk stadig på gode løp, og ga Charlton-forsvaret hodepine. De kom ikke nær han.