Cissé nærmer seg comeback

Utlånt angriper tror han kan være i aksjon om en ukes tid. John Arne Riise reiser vekk med Norge. Liverpools 5. beste fyller år.

Cissé snart klar
Det er fem måneder siden Djibril Cissé fikk sitt andre stygge beinbrudd siden han kom til Liverpool FC.  Skaden hindret et tilsynelatende sikker overgang til Marseille, og ødela også sjansene for angriperen til å være med i VM-sluttspillet i Tyskland.

Marseille valgte likevel å hente inn det skadede hurtigtoget, på lån og med muligheter for permanent overgang.  I et intervju med ”France Football”, sier Cissé at han forventer å spille igjen i midten av november.  Det ble først åpnet for at Djibril kunne være på banen i oktober, da rekonvalesensen to lenger tid en planlagt, men 25-åringen er nå tilbake i vanlig trening.

- Jeg tvilte aldri på at jeg ville komme tilbake, sier Cissé selv.  – Jeg ønsker å få Marseille så høyt opp på tabellen som mulig, selv om jeg mistet starten av sesongen.  Jeg vet at jeg vil komme tilbake til mitt beste.

- Etter min første skade tok det meg en måned med spill før jeg var tilbake i toppform, og det bør være likedan nå.  Jeg må komme inn å bringe mer futt i laget, og å prøve ting som ikke alltid folk forstår.


Riise i landslagstropp
John Arne Riise er med i Norges landslagstropp som reiser til Beograd for å spille mot Serbia onsdag 15.november.  En rekke privatlandskamper vil bli spilt den midtuka.


Barnes er 44
John Barnes fyller i dag 43 år.  Barnes ble nylig stemt frem til å være Liverpools 5.beste spiller gjennom tidene på klubbens egen hjemmeside.