Cissé scoret for Marseille

Djibril Cissé er tilbake for alvor etter sitt benbrudd, og er en av flere utlånsspillere som gjør det bra. Carling Cup trekning senere i dag.

Viktig mål for Cissé
Djibril Cissé gjorde kampens første mål da Marseille i går kveld slo tabelltreer St.Etienne med 2-1 hjemme på Stade Velodrome.  Det sørget for at Marseille rykket opp til 5.plass i Ligue 1.

Franskmannen er bare en av flere utlånsspillere fra Liverpool som har gjort det bra denne sesongen.  Florent Sinama-Pongolle scoret nylig sitt sjette ligamål for sesongen da Recreativo Huelva sensasjonelt vant 3-0 borte mot Real Madrid.  Flo måtte forlate banen med en skade, men vil trolig være klar igjen innen vinterpausen i Spania har er over.  Recreativo har mulighet til å kjøpe spilleren for om lag £3M etter denne sesongen, men Rafael Benitez har sagt at dersom det ikke er aktuelt å forlenge avtalen for Sinama-Pongolle så vil han bli kalt tilbake til Anfield før neste sesong.

Scott Carson er ventet å være tilbake i ligamålet til bunnlaget Charlton i Middlesbrough i dag, etter at han ikke var tilgjengelig mot Liverpool sist helg.


Trekning av semifinalene i CC
Ca kl 13.15-13.30 vil man trekke semifinalene i Carling Cup på Sky Sports.  Da vil man altså få vite hvem som vinneren av Liverpool og Arsenal vil få møte over to kamper som siste hinder før sluttkampen i Cardiff.  Vi legger ut trekningen så fort den foreligger.