Cissé: - Benitez vil ikke ha meg

Djibril Cissé sier at tre franske klubber er interessert i å kjøpe ham, og at han håper å kunne gjøre en avtale før VM. Steven Gerrard har ladet batteriene.

Houllier får endelig sin mann?
Under en pressekonferanse etter søndagens trening med det franske landslaget legger ikke Djibril Cissé noe i mellom.  Angriperen gjør det helt klart at han ikke går overens med Rafael Benitez, og at det beste vil være at han forlater Anfield.

- Det var Mr. Houllier som hentet meg til Liverpool, men jeg hadde aldri en sjanse til å arbeide sammen med ham.  Nå har jeg en trener som ikke ønsker meg.  Benitez benytter meg ikke, slik at jeg har gått et skritt tilbake.

- Jeg har ikke tillit til treneren.  Han liker ikke meg.

- Du er nødt til å ofre noe finansielt og jeg er klar til å gjøre det.  Mitt hjerte lener mot Marseille, men Lyon spiller i Champions League og er en mer stabil klubb.

- Jeg tror ganske enkelt ikke jeg orker en sesong lik den jeg nettopp har hatt.  Jeg ønsker at alt skal bli ordnet før VM, slik at jeg kan konsentrere meg 100 prosent om å spille fotball.


Gerrard føler seg pigg
Steven Gerrard er ventet å spille Englands neste treningskamp, på tirsdag mot Ungarn, etter at Liverpools kaptein har fått et par rolige uker etter FA-Cup finalen og en ekstremt lang sesong med de røde.  Han avviser imidlertid at han føler seg sliten før VM-sluttspillet.

- Jeg har spilt mange kamper og det har blitt mye fotball denne sesongen, men jeg føler meg ikke sliten, forsikrer midtbanespilleren.  – Jeg kan forsikre alle som lurer på om jeg er kjørt at jeg følere meg pigg.  Jeg er fin, og klar til å spille.