Cissé drømmer om september

Djibril Cissé har som mål å komme rekordraskt tilbake fra sitt ankelbrudd. Liverpool har ansatt ny ungdomspeider.

Optimistisk angriper
Det er fortsatt usikkert hvorvidt Djibril Cissé vil reise til Marseille på lån neste sesong, eller om han blir på Anfield i hvert fall fram til januar.  Spilleren selv er uansett optimistisk etter å ha pådratt seg sitt andre stygge benbrudd på halvannet år, og har satt seg mål i å bli spilleklar allerede i september.

- Da jeg ble skadet visste jeg at VM var over for min del, sier Djibril.  – Det tok imidlertid ikke knekken på meg, da jeg ikke har en slik mentalitet.

- Jeg er typen som reiser meg med en gang.  Da jeg hadde røntgen og de fortalte meg om skaden, roet det meg litt.  Kanskje fordi det var samme skade som jeg hadde i det andre benet.

- Jeg vil ikke bøye hodet.  I løpet av fire måneder vil jeg være tilbake, slik er det.  Jeg trodde aldri at min karriere var over.

- Legene sa at jeg ville være tilbake i oktober, slik at jeg sier at jeg vil spille igjen mot slutten av september.

- Dette var ikke det verste øyeblikket i min karriere, siden det bare var en fysisk skade.  Det verste var foran EM 2004 da jeg misset turneringen etter å ha pådratt meg en suspensjon på fem kamper.

- Jeg vil være på plass i neste VM.  Jeg vil gjennomføre en fin sesong og score mål.  Jeg tenker allerede på kvalifiseringskampene til EM!


Ny mann på akademiet
Liverpool har ansatt Malcolm Elias fra Southampton, bekrefter hjemmesiden til ”The Saints”.  Elias var sjefen for speidernettet på ungdomsakademiet til Southampton og hadde ansvaret for å finne stjerner som for eksempel Theo Walcott.  Southampton har hevdet seg meget bra på ungdomsnivå i flere år, og ble for eksempel  i årets juniorcup slått ut av Liverpool på straffespark i semifinalen.  Det er forventet at Elias vil få en tilsvarende rolle i LFC.