Cissé: - Jeg er uønsket på Anfield

Djibril Cissé kommer med ytterligere bekreftelser på at hans fremtid ikke er i Liverpool FC, og sier at han reiser til Marseille i oktober.

Djibril Cissé hevder at han har avtalt med Marseille om å gå dit på lån i oktober, når han er frisk til å spille igjen.  Angriperen sier også at han er blitt fortalt av Rafael Benitez at han ikke lenger er ønsket på Anfield.

- Det var en stor overraskelse da jeg fikk en telefon fra Benitez hvor han sa at jeg burde forlate klubben, uttaler Cissé til fransk presse.

- Han fortalte meg rett ut:  ”Det er ikke plass til deg her.”  Jeg var veldig opprørt siden jeg ikke ønsker å forlate Anfield.

- Etter den samtalen hadde jeg ikke noe alternativ annet enn å prøve å finne en annen klubb, i alle fall på kort sikt.  Derfor har jeg avtalt med Marseille om å gå dit i oktober når jeg er frisk igjen, men bare på lån.

- Jeg vil at supporterne til Liverpool skal vite sannheten.  De har sørget for at jeg har følt meg velkommen og vært til stor støtte.  Jeg vil gjerne at de skal vite at det ikke var mitt ønske å forlate Liverpool.

Rafael Benitez har tidligere sagt at man ønsket å selge Djibril Cissé før hans siste benbrudd, men at det ikke var noe problem for ham at spilleren ble værende på Anfield.