Cissé lykkelig etter comebacket

Djibril Cissé var en lykkelig mann etter debuten for Marseille i går. Dette var hans andre comeback etter et alvorlig benbrudd. Kirkland utskrevet fra sykehuset etter hjernerystelse.

Etter seks måneder på sidelinjen etter det stygge benbruddet i Frankrikes privatlandskamp mot Kina i juni, var utlånte Djibril Cissé endelig tilbake på fotballbanen i går kveld. Han debuterte for Marseille mot Monaco, da han ble byttet inn midtveis i andre omgang, og bemerket meg med målgivende pasning til vinnermålet.

- Jeg er like lykkelig som en liten guttunge, etter at jeg nå har fått trent og spilt kamp for min nye klubb. Jeg prøvde å glemme all viraken som var rundt dette comebacket og konsentrere meg om kampen. Jeg holdt ikke noe tilbake, og var sulten på å spille fotball igjen, sier Cissé til Reuters etter det vellykkede comebacket.

- Jeg er veldig glad nå. Jeg trodde jeg skulle spille i bare 15 eller 20 minutter, men så fikk jeg en halvtime. Det er en drøm som går i oppfyllelse når jeg nå fikk spille for Marseille. Min mor, min kone og mine venner satt på tribunen. Jeg fikk ikke vist meg fra min aller beste side, men det var likevel tilfredstillende å spille. Jeg fikk en god mottakelse fra noen eksepsjonelle fans. Det var nesten som første skoledag.

- Nå ønsker jeg å få enda mer spilletid i neste kamp. Jeg håper faktisk jeg får starte kampen mot Nancy i neste uke, legger han til.

- Det er opp til treneren, men jeg har stor selvtillit og føler meg klar for oppgaven. Jeg føler at jeg virkelig kan bidra med noe for dette laget.

Marseille ønsker imidlertid ikke å ta noen unødige risker med sin nye stjerne.

- Med tid og stunder vil Djibril utvilsomt komme tilbake på toppnivå igjen. Men han vil trolig ikke være i toppform før utpå våren, uttalte Marseille-formann Pape Diouf etter 2-1 seieren i går.

- Vi må prøve å unngå at belastningen på han blir for stor nå.

Marseille ligger for øvrig på femteplass i den franske toppdivisjonen etter seieren i går, men det er bare tre poeng opp til Sochaux på tredjeplass.

Kirkland utskrevet fra sykehuset
Den utlånte Liverpool-keeperen Chris Kirkland har i dag blitt utskrevet fra sykehuset etter at han pådro seg en hjernerystelse like før pause i gårsdagens kamp for Wigan i Middlesbrough. 25-åringen ble kjørt rett til sykehus i Middlesbrough i pausen, etter at han var uheldig og kolliderte med lagkameraten David Wright. Skaden viste seg heldigvis ikke å være så alvorlig som man først fryktet.