Cissé på vei til Marseille

Ifølge L´Equipe vil Djibril Cissé lånes ut til Marseille neste sesong. Sevilla leter etter erstatter for Daniel Alves. Nederlandsk klubb interessert i Jerzy Dudek.

Djibril snart til Frankrike
Sportsavisen L’Equipe skriver i dag at Djibril Cissé vil gå til Marseille på lån til neste sesong, i en avtale som gir åpning for en permanent avtale etter 2006/07 sesongen.

Cissé er nå i Liverpool for behandling, men skal ifølge L’Equipe skrive under en avtale med sin favorittklubb Marseille om få dager og deretter reise til Frankrike for videre oppfølging.

Liverpools lege Mark Waller uttalte nylig at han trodde angriperen ville være tilbake i spill igjen tidlig i november, etter å ha pådratt seg sitt andre stygge benbrudd på halvannet år rett før VM.



Transfersaga om Alves
Den spanske avisen AS tror at det forventede overgangen for Daniel Alves kan dra ut ytterligere dersom ikke Liverpool viser interesse for å nærme seg ytterligere de £12M som Sevilla skal forlange for sin brasilianske høyreflanke.

Samtidig kommer det signaler fra den spanske klubben om at man har innsett at man ikke kan stå i veien for ønsket til Alves om å spille på Anfield, forutsatt at man får et for dem akseptabelt bud.

Ifølge AS har Sevilla blinket ut Lauren hos Arsenal som en erstatter for Alves.  Afrikaneren har kun et år igjen av sin kontrakt på Highbury, hvor unge Emmanuel Eboue har imponert etter at Lauren ble skadet sist sesong.


AZ Alkmaar vurderer Dudek
Engelsk presse hveder at AZ Alkmaar skal være villig til å betale £1M for Jerzy Dudek.  Den polske veteranen har et år igjen av sin kontrakt på Anfield og det er ventet at Liverpool er villige til å lytte til tilbud for 33-åringen.