Cissé tilbake før jul

Det har tatt lenger tid enn forventet, men Liverpools utlånte spiss er nå snart kampklar. Steven Gerrard og Pepe Reina nærmer seg toppformen.

Debut i løpet av tre uker
Det forventede ”comebacket” til Djibril Cissé har tatt lenger tid enn ventet, etter angriperens stygge beinbrudd i sommer, men nå synes hans første kamp for Marseille å være nær forestående.  Cissé er utlånt til den franske storklubben, fra Liverpool, for hele denne sesongen og man håper deretter å gjøre avtalen permanent.

- Jeg vil være tilbake 9. eller 16.desember, sier Djibril til fransk media.  – Jeg er ikke helt sikker på når, men det blir en av de datoene.

- Jeg føler meg bra, og jeg føler ikke lenger noen smerte.


Gerrard mest glad for tre poeng
Gårsdagens 1-0 seier mot Manchester City opprettholdt Liverpools gode statistikk på Anfield, og Steven Gerrard var fremtredene slik han også var mot PSV tidligere i uka.  Kapteinen mener nå at han nærmer seg den virkelige toppformen.

- Det ble en vanskelig kamp mot et sterkt fysisk lag, mente Steven etter møtet med de blå fra Manchester.  – Jeg syntes Man City forsvarte seg virkelig bra.  Vi hadde en vrien kamp i midtuka og de hadde en ukes hvile, slik at det var viktige tre poeng i dag og det vesentlige var tre poeng heller enn hvordan vi spilte.

- Jeg er mer fornøyd over seieren enn at jeg scoret, siden vi nå har en ny hjemmekamp på onsdag og hvis vi kan gjenta seieren mot Portsmouth vil vi være i en bedre posisjon i ligaen.

- Jeg har jobbet hardt i trening og jeg kan føle at formen sakte begynner å nærme seg.  Jeg vet at jeg kan spille bedre og finne et nivå hvor jeg vet jeg vil score mål.

Buret rent for Reina
Liverpool og Pepe Reina holdt nullen for tredje kamp på rad mot City, og Rafael Benitez mener nå at keeperen er på vei tilbake mot gamle takter etter en noe ustabil innledning av sesongen.

- Jeg synes Pepe spiller bedre, forklarer Rafa.

- Det var tydelig at han behøvde litt flaks og litt selvtillit, og han har arbeidet hardt.  Vi vet at Pepe er en meget god keeper og vi må bidra til å gi ham selvtillit.