Cissé tilbake i desember?

Djibril Cissé kan være tilbake på fotballbanen i desember. Southampton vil ikke selge Bale i januar. Frustrerende statistikk på Riverside.

Franske medier skriver at vår utlånte Djibril Cissé kan være aktuell for comeback i neste måned. 25-åringen ble utlånt til Marseille e t t e r at han brakk høyrebeinet i en oppkjøringskamp til VM i juni og er ikke ventet tilbake til Anfield i sommer. Han har tidligere hatt et tilsvarende brudd i venstrefoten. Spissen skal på en grundig sjekk første uken i desember. Det er samme doktoren som opererte han i juni som står for sjekken. Dersom han får grønt lys kan uheldig Cissé være i aksjon før nyttår.

Southampton selger ikke
Den offisielle hjemmesiden til Southampton sier i dag at de ikke kommer til å selge Gareth Bale i januar. Liverpool er en av mange toppklubber som har høyrebacken på blokka. Manager George Burnley sier følgende om situasjonen til høyrebacken:

- Gareth Bale er en av de beste forsvarstalentene i Storbritannia, og det sier jeg ikke med lett hjerte. Saken er imidlertid at han har kontrakt med oss i halvannet år til og jeg er sikker på at han blir her minst så lenge. Jeg vet mange vil peke på situasjonen til Theo Walcott for et år siden. Men har var ikke under kontrakt. Situasjonen til Gareth er derfor ikke sammenlignbar og vi ønsker ikke å miste han. Formannen legger til at Southampton ikke trenger å selge Bale (gamle romkameraten til Walcott, red anmerk) for å holde julene i sving.

Lite mål og mye motgang på Riverside
Liverpool ”må” vinne i morgen for å henge med på øvre halvdel av tabellen og ikke minst for å bryte den dårlige statistikken på borte. Med Boro i morgen og Wigan og Charlton på de neste bortekampene er det muligheter. Tallene er imidlertid i mot oss. Vi har ikke scoret på de fire siste på Riverside. Vi har faktisk ikke scoret i seks av de syv siste! Bare én gang har vi vunnet på de syv siste årene. Slikk ser tallenes tale ut:

Ligaoppgjør på Riverside Stadium:
05/06 0-0
04/05 0-2
03/04 0-0
02/03 0-1
01/02 2-1 Heskey, Riise
00/01 0-1
99/00 0-1
98/99 3-1 Owen, Redknapp, Heggem
97/98   -
96/97 3-3 Bjørnebye, Barnes, Fowler
95/96 1-2 Ruddock

Totalt: spilt: 10, vunnet: 2, uavgjort: 3, tapt 5, målscore 9-12.