Craig Bellamy friskmeldt

Liverpools formspiller i angrepet er klar av smellen han fikk mot Blackburn. Liverpool slåss med Manchester United om å sikre seg skotsk supertalent.

Bellamy klar
Craig Bellamy ble byttet ut mot Blackburn sist tirsdag, etter at han som en av Liverpools beste spillere fikk en smell som gjorde at han hadde problemer med synet på det ene øyet.  Det var altså ikke hans prestasjoner ute på banen som gjorde at Rafa valgte å ta ham ut.  Craig var også sammen med Steven Gerrard usikker foran kampen på Ewood Park med småskader.

Liverpool Echo bekrefter i dag at Craig Bellamy er friskmeldt og er med i troppen mot Tottenham i morgen.  Det betyr at det er langtidsskadede Harry Kewell, Momo Sissoko og Bolo Zenden som er uaktuelle til møtet på White Hart Lane.

Jakter 16-åring
Ifølge Echo kjemper Liverpool en hard kamp om å sikre seg 16-årige James McCarthy.  Midtbanespilleren til Hamilton Academicals var nylig på en ukes prøvespill på Melwood, og skal ha imponert så mye at Rafa Benitez ønsker å sikre seg talentet umiddelbart.

McCarthy, som denne sesongen debuterte på førstelaget til Hamilton i Skottlands nest øverste divisjon, vil trolig koste om lag beskjedne £100.000 i kompensasjon.  Liverpool vil imidlertid få hard konkurranse med Manchester United om å sikre seg den offensive midtbanespilleren.  Store klubber i Spania skal også ha kastet sine øyne på den rødhårede tenåringen.