Crewe låner O'Donnell

Danny O'Donnell signerer en seks måneders låneavtale med Crewe i morgen. Wales vil nyte godt av Bellamys klubbskifte. McClaren besøkte Melwood. Le Tallec til Sochaux? Riise uttatt.

Danny O’Donnell skal tilbringe de neste seks månedene på utlån i Crewe. Dette melder Crewe Alexandras offisielle nettside. Den Liverpool-fødte midtstopperen var med å beseire Crewe 1-0 i preseason-kamp tidligere i sommer. O’Donnell spilte amatørfotball i hjembyen da han ble oppdaget i 2002, og senere ble han hentet til Akademiet i Kirkby. 20-åringen har tidligere vært kaptein på U18 og spilt regelmessig for reservelaget (19+2 kamper i 2005/06 og 18+1 kamper i 2004/05). Det forventes at låneavtalen undertegnes i morgen kveld, før Crewe reiser til bortekampen mot Doncaster. O’Donnell vil få tildelt draktnummer 37 på Gresty Road

- Wales vil nyte godt av Bellamys klubbskifte
Craig Bellamy valgte å signere for Liverpool i sommer. John Toshack, landslagssjef for Wales, tror at klubbskiftet vil vise seg å bli positivt for Wales.
- Han har spilt i Champions League for Newcastle, men i Liverpool er forventningene så mye høyere, spesielt i Europa, sier Toshack.

- Han må lære seg å håndtere mange kamper. Manageren deres Rafael Benitez liker å rotere på mannskapet med deltagelse i så mange turneringer. Taktisk sett så er han annerledes enn trenerne her, men Craig vil kanskje like det også, og bli benyttet i et par forskjellige posisjoner.

- Han er så tilfreds må å være på Anfield og spille for Liverpool. De er ute etter å vinne ting, og det er det spillere vil. Bortsett fra den skotske cupen med Celtic, så har Craig ingen trofeer. Så det er mye å jobbe for. Men det vesentlige er at han er lykkelig. Hvis han er lykkelig, så er vi lykkelige.

- Han står overfor mange kamper. Liverpool spiller konstant i midtuken, så det er litt av et slit. De spilte mange kamper sist sesong og hadde mange spillere i VM. Det vil bli en tøff tid for dem.

- Craig er 27, og det er en god alder. Han er erfaren, og han vet hva det handler om, samtidig som han er ambisiøs.

McClaren besøkte Melwood
Steve McClaren besøkte Melwood i dag for å slå av en prat med Rafael Benitez og møte Steven Gerrard, Jamie Carragher, Peter Crouch og Scott Carson. Englands nye landslagssjef ønsker å skape et godt forhold til klubbmanagerne.
- Jeg ser på å utvikle et godt forhold til klubbmanagerne som en sentral del av min rolle. Jeg fikk en god velkomst av Rafa og spillerne i dag. Jeg ser frem til å besøke de ulike treningsfeltene de neste ukene og møte folk ansikt til ansikt. Jeg kommer fra klubbfotballen selv, og derfor kjenner jeg hva utfordringene og prioriteringene deres er. Det er viktig å ha åpen kommunikasjon. Jeg er takknemlig for den positive mottagelsen og støtten jeg har fått hittil, uttaler McClaren til thefa.com.
Denne uken skal McClaren blant annet se Liverpool mot Maccabi Haifa i Champions League-kvalifiseringen og Community Shield i Cardiff.

Le Tallec til Sochaux?
Den franske sportsavisen L’Equipe skriver at Sochaux er interessert i å hente Antony Le Tallec. 21-åringen, som har vært lånt ut til St. Etienne og Sunderland de siste to sesongene, gjennomgikk en lyskeoperasjon i begynnelsen av juli.

Riise uttatt
John Arne Riise er tatt ut i den norske landslagstroppen til privatlandskampen mot Brasil på Ullevål onsdag 16.august.