Crouch føler seg ikke trygg

Selv om alle andre tror han er sikret en plass i VM-troppen, føler ikke Peter Crouch seg trygg på det selv. Ny utmerkelse til Carragher. Riise føler seg langt fra utbrent.

Mange har i dag tatt det for gitt at Peter Crouch allerede er sikret en plass i den engelske VM-troppen til sommeren, etter hans gode spill og scoring mot Uruguay på Anfield i går. Hovedpersonen selv er imidlertid ikke like sikker, og sier til Liverpool Echo i dag at han bare er garantert en plass i VM-troppen om han fortsetter å spille en nøkkelrolle på klubblaget frem mot sesongslutt.

Det er kanskje naturlig at Crouch er skeptisk med tanke på sin fremtid på landslaget etter at han ble buet hver gang han var nær ballen på Old Trafford i sin forrige kamp. Det var selvfølgelig aldri noen fare for en gjentagelse av det på Anfield i går, men det må likevel ha vært uvant for den lange spissen å bli hyllet av publikum under spill for landslaget.

- Jeg er ikke sikker på å få være med til VM, men kampen i går hjalp selvfølgelig på, uttaler Crouch etter sin femte landskamp.

- Jeg må spille bra for Liverpool for å være sikret en plass på flyet til Tyskland, men scoringen kan ha hjulpet meg, slår han fast.

- Manageren har alltid hatt tro på meg og spillerne på landslaget vet hva jeg kan gjøre. Det var storartet å score mot Uruguay, og også å få være med på å snu kampen mot Argentina i forrige landskamp. Jeg har virkelig satt pris på disse to kampene. Folk vet hvordan jeg er, og pipingen på Old Trafford påvirket meg ikke i det hele tatt. Det er lenge siden jeg lot meg affisere av slikt.

- Fansen på Anfield har alltid behandlet meg bra. Etter at jeg kom til klubben har jeg ikke mottatt en eneste negativ reaksjon, og jeg antar at flesteparten av de som satt på tribunen i går kveld også er Liverpool-supportere. Det var en kjempefølelse å score foran dem. Det var ekstra spesielt fordi det var en viktig scoring, og fordi den kom her på Anfield.

Englands lagkaptein, David Beckham, er i alle fall sikker på at Crouch blir med i VM-troppen.

- Vi er henrykt på Peters vegner. Jeg er sikker på at han er lykkelig nå, og dette gjør underverker for selvtilliten hans. Han gjør det alltid bra for England når han slipper til, konstaterte Real Madrid-stjernen etter kampen.

Ny utmerkelse til Carragher
Jamie Carragher kunne i dag bokføre en ny utmerkelse på merittlisten. Flere fora kårer sin månedens spiller, også PFA, spillernes fagforening. De får, som mange andre, fansen til å stemme frem sine vinnere, og Liverpools midtstopper har nå blitt kåret til ’”Official PFA Fans’ Player of the Month” for februar.

Etter en litt svak start på måneden fikk Liverpool ligaformen på rett kurs igjen med seire over Wigan, Arsenal og Manchester City. I tillegg danket man som kjent Manchester United ut av FA-cupen.

Riise føler seg ikke utbrent
Etter å ha vært i Senegal og representert Norge, sier John Arne Riise at han ikke føler seg utbrent, selv om det har blitt mange kamper denne sesongen. Sunnmøringen tror tvert i mot at det tette kamp-programmet bare gjør han godt, selv om det gir lite rom for trening mellom kampene.

- Jo flere kamper jeg spiller, jo bedre er det. Vi trener nesten ikke i den perioden vi er inne i nå. Det handler bare om kamper og restitusjon, uttalte han til norsk presse etter gårsdagens kamp i Dakar.

- Det er selvsagt en viss fare for at det kan bli slitsomt i lengden. Jeg har ikke vært i Afrika før, og det var en spennende erfaring å ta med seg, la han til.

Riise retter nå fokus på ligakampen mot Charlton og returmøtet med Benfica i Champions League.

- Det blir tøffe kamper. Mot Benfica trenger vi to mål, og alle motstanderne legger seg dypt for å forsvare seg på Anfield. Vi kommer til å spille med et veldig høyt tempo fra start av, avslører han.