Crouch går for fire strake

Peter Crouch håper og tror at Liverpool kan sikre seg sin fjerde strake seier i morgen. Alonso og Garcia sliter med skader. Hjemmekampen mot Manchester City går på Canal+.

Peter Crouch mener at Liverpool nå må bygge videre på suksessen i Champions League også i ligaspillet, og han håper at avansement i Europa nå skal inspirere de røde til å kjempe seg tilbake til tetsjiktet i Premier League. Etter tre strake seire og 10-4 i målforskjell på de tre siste kampene, føler den lange spissen at dette kan være vendepunktet i sesongen.

- Kanskje kan seieren over Bordeaux vise seg å bli vendepunktet i sesongen vår. Forhåpentligvis kan vi nå få til en skikkelig seiersrekke. Vi har hele tiden følt at vi har kvaliteten til å vinne kamper, og nå viser vi det også. Vi har kommet litt på etterskudd i ligaen, og har en del å ta igjen. Men vi har fortsatt tro på at vi greier det, sier Crouch til Liverpool Daily Post.

- Jeg synes det er veldig morsomt å spille fotball for tiden, ettersom vi scorer mange mål og spiller god fotball. Vi beholdt det samme laget i to kamper på rad, og spilte bra i begge. Men vi har en stor tropp, og jeg er sikker på at manageren vil bruke den, legger han til.

- Vi har dokumentert god form på hjemmebane, og nå må vi konvertere den over til bortekampene også. Med spillerne vi har i troppen burde vi greie det. Men vi kan snakke om det så mye vi vil, det er resultatene som teller uansett.

- Det var godt å se Steven Gerrard score igjen mot Bordeaux. Han bringer så mye til dette laget, ikke bare scoringer. Jeg vil ikke bli overrasket om dette var starten på en scoringsrekke for han. Han har satt en høy standard for seg selv, som det noen ganger er hardt å leve opp til, men han ser alltid ut til å klare det.

Crouch legger ikke skjul på at han og hans lagkamerater tar mål av seg til å sikre seg sin fjerde hjemmeseier på rad, når Reading gjester Anfield for andre gang på 10 dager i morgen.

Alonso og Garcia usikre
Både Xabi Alonso og Luis Garcia måtte forlate banen mot Bordeaux med skader, og er usikre kort for Rafa før møtet med Reading. Alonso sliter med et vondt kne og ankelproblemer, mens Garcia har pådratt seg en hamstring-skade.

Ny TV-kamp
Canal+ bekrefter nå at det blir direkteoverføring av Liverpools hjemmekamp mot Manchester City lørdag 25.november. Kampen vil bli vist på Canal+ Sport1.

Derimot ser det dårligere ut med hensyn til den påfølgende hjemmekampen, mot Portsmouth fire dager senere. Liverpool v Portsmouth onsdag 29.november står nemlig ikke på Canal+ sin sendeplan, da kanalen har prioritert Bolton v Chelsea og Manchester United v Everton den kvelden.