Crouch glad for første scoring

Spesielt øyeblikk for Liverpools spiss da han headet inn Englands kontroversielle åpningsmål. Michael Owen forberedt på benkplass når neste angrep skal komponeres.

TV-bildene har gått verden over, og vil fortsatt gjøre det, etter at Peter Crouch tok et krepa tak i rastasveisen til Brent Sancho før han headet inn 1-0 mot Trinidad og Tobago.  Liverpools høye angriper lar det imidlertid ikke legge noen demper på gleden over å ha scoret i et sluttspill for England.

- Det er stort å score i et VM og det var et veldig spesielt øyeblikk for meg.  Det var skuffende å misbruke tidligere sjanser, men det må bare holde det gående og jeg visste at andre sjanser ville komme.  Heldigvis greide jeg å ta vare på en, sier en glad og lettet Crouch.

- Resultatet var det viktigste.  Sverige fant ut, og måtte betale for det, at Trinidad og Tobago kan kjempe godt.  De gjorde det igjen, men heldigvis greide vi å bryte igjennom.

England spiller gruppefinale mot Sverige på tirsdag kveld og man vil da vite hvem som har blitt nr.1 og nr.2 av England og Equador.  Kanskje kommer det til å spille inn på det laget Sven-Göran Eriksson velger.  Størst spenning rettes mot hvilket angrep som engelskmennene vil benytte i Køln.  Wayne Rooney var tydelig kamprusten i den halvtimen han spilte i går, mens Michael Owen som vanlig synes å bruke lang tid på å komme i form etter en langvarig skade.  Disse to er det antatte førstevalget på topp, men Peter Crouch har så langt i VM være Englands beste angriper.  Owen sier at han ikke vil ha noen problemer med å akseptere å bli satt ut etter to skuffende kamper i gruppespillet.

- Jeg er ikke bekymret.  Hvis jeg blir plassert på benken, blir jeg plassert på benken.  Jeg har vært på benken også tidligere i min karriere, sier Michael Owen filosofisk.

- Hvis manager mener at det er det rette, vil han gjøre det.  Slik er fotballen.