Crouch har funnet tonen med Fowler

Peter Crouch mener at hans samarbeid med Robbie Fowler er i ferd med å slå ut i full blomst. Mer Mark Gonzalez på norsk TV.

Peter Crouch uttaler at han synes samarbeidet med Robbie Fowler virkelig begynner å blomstre. I går sto angrepsduoen bak Liverpools seiersmål sammen.

- Jeg var virkelig glad for å se Robbies skudd gå i mål, ikke minst med tanke på tidspunktet scoringen kom på like før pause. Vi jobbet bra sammen ved scoringen. Jeg ropte, og han flikket ballen videre. Jeg fikk kontroll på ballen og ga den tilbake til han, slik at han fikk sjansen til å skyte. Robbie er fenomenal i slike situasjoner som det der. Du vet han vil treffe mål, sier Crouch i dag.

- Robbie er en stor avslutter i og rundt feltet, og får han sjanser som den i går vil han ta dem. Vi utfyller hverandre, og det ser ut som om partnerskapet fungerer. Jo flere kamper vi får sammen, jo bedre vil det bli. Vi ser ut til å ha funnet tonen nå, og jeg trives med å spille sammen med han. Det fungerer bra, avslutter han.

Mer Gonzalez på TV
Kommende lørdag har norske Liverpool-supportere sjansen til å få sett enda mer av utlånte Mark Gonzalez, da TV2 Zebra sender kampen mellom Real Sociedad og Racing dikrekte fra kl. 19.55. Chileneren imponerte stort under lørdagens TV-kamp mot Real Madrid.