Crouch: - Min beste scoring

Peter Crouch mente at fulltrefferen mot Galatasaray var hans beste i helrødt. Rafa Benitez innrømmer at han ble bekymret i hva han synes var en merkelig kamp.

De fleste trodde nok at det kunststykket som Peter Crouch gjorde noen minutter ut i andre omgang ville være toppen av kransekaka i en klar hjemmeseier, men to reduseringer fra Galatasaray skapte mye neglebiting i sluttminuttene av 3-2 kampen på Anfield.

- Det var et spesielt øyeblikk å score det målet foran The Kop, fastslo Crouchy etter kampslutt.  – Jeg må si at det er mitt beste mål for Liverpool så langt.

- Det sier seg selv at det har vært frustrerende å sitte så mye på benken i det siste, men i en klubb av denne størrelsen vet du at du av og til vil være ute av laget.

- Jeg synes vi spilte bra i første omgang, og trodde kanskje at kampen var over da vi fikk det tredje målet.  En må berømme dem for at de greide å komme tilbake og det var litt bekymringsfullt mot slutten.  Det viktige er at vi vant og kunne innkassere tre poeng.


Manager Rafael Benitez var enig i at det var grunn til bekymring, men la til at man er i en god posisjon i gruppe C og må fortsette å vinne hjemmekampene.

- Crouch scoret et forbløffende mål og viste god bevegelse og hvilken god spiller han er, reflekterte Rafa.

- Det var en viktig scoring for oss, men jeg må si det var en merkelig kamp.  Vi startet virkelig bra med et høyt tempo og slo gode innlegg inn i feltet som ga flotte mål.  Etter 20 minutter trodde vi jobben var gjort og det var da problemene startet.

- Jeg satte inn Momo Sissoko i 2.omgang fordi vi behøvde å ta mer kontroll sentralt på midtbanen.  Mot slutten var jeg engstelig siden vi ikke hadde en slik kontroll på kampen som vi ønsket.  Det gikk ikke slik vi forventet, men vi fikk poengene.

- Vi er nå i en veldig god posisjon i gruppa og må fortsette å vinne våre hjemmekamper.