Crouch og Carra ofres mot Ecuador?

England vurderer 4-5-1 formasjon i morgendagens kamp mot Søramerikanerne. Crouch og Carragher trolig på benken. Dudeks medaljer funnet etter politiaksjon.

I morgen klokken 17.00 spiller England sin første kamp i cupspillet. Som puljevinner er ”ukjente” Ecuador motstander. Ukjente i den forstand at de tre løvene aldri har møtt laget i en obligatorisk kamp tidligere. Den eneste gangen lagene har møttes var før VM i 1970 da de møttes til en oppvarmingskamp. Vennskapskampen endte med 2-0 til England.

"Ingerland" er favoritter i morgen ettermiddag – selv om søramerikanerne har imponert i gruppespillet. Til tross for at England fortsatt ikke har funnet toppformen, og trolig vil forsøke en ny oppstilling i morgen, regner de fleste med at rutinene vil hjelpe dem til avansement. I tidligere sluttspill har England kun blitt slått i cupspillet av tidligere VM-vinnere. Det skjedde i 1954 mot Uruguay, 1962 mot Brasil, 1986 og 1998 mot Argentina og 2002 mot Brasil.

Svennis leter fortsatt etter den riktige balansen og vurderer nå en 4-1-4-1 / 4-5-1 formasjon. Det vil i så fall gå utover Peter Crouch og trolig også Jamie Carragher. Wayne Rooney vil ventelig få spissplassen, mens det spekuleres i at Owen Hargreaves vil ta over på høyrebacken. Dette fordi Michael Carrick antagelig vil få sin første kamp og innta en rolle som anker på midtbanen. Gary Neville er fortsatt ikke skadefri.

Dudeks samling funnet
Jerzey Dudek er en glad mann igjen. Etter et omfattende innbrudd i hans hjem på Wirral da han var på ferie i hjemlandet Polen, har politiet når funnet hele fotballsamlingen hans etter en politiaksjon. Blant de stjålne effektene var blant annet Champions League medaljen og andre uerstattelige minner fra en lang karriere. Tjuvegodset ble funnet i et hus i Old Swan – en bydel i Liverpool. En mann og en kvinne skal være arrestert.