Crouch og Owen på topp i treningskamp

Peter Crouch vil spille på topp sammen med Michael Owen når England møter Hviterussland i treningskamp torsdag kveld. Kennedy til jungelen på Borneo.

Rapportene fra Englands treningsleir før VM tyder på at Peter Crouch vil starte Englands første kamp i mesterskapet på topp sammen med Michael Owen. Liverpool-spissen vil testes i denne rollen når England B møter Hviterussland til privatlandskamp i Reading torsdag.

England-manager Sven Göran Eriksson er også ivrig etter å gi Michael Owen kamptrening, ettersom den tidligere Liverpool-spissen bare har 30 minutter på banen for Newcastle etter at han brakk et bein i foten nyttårsaften.

Selv om Wayne Rooneys skade ser ut til å leges raskere enn først antatt, så er det mye som tyder på at Crouch og Owen vil lede angrepsrekka når England spiller mot Paraguay i Frankfurt 10.juni.

- Vi vil trolig benytte Peter Crouch og Michael Owen på topp mot Hviterussland, ettersom Michael trenger kamptrening. Jeg er imidlertid ikke bekymret for Michael. Jeg er veldig fornøyd med hva jeg har sett i trening av han. Han har vært utmerket, og har spilt med stor hunger. Jeg tror faktisk ikke jeg har sett Michael Owen i så god form på mange år, uttaler landslagssjef Eriksson før morgendagens privatlandskamp.

Kennedy til Borneo
En som ikke tenker særlig mye på VM, er tidligere Liverpool-back Alan Kennedy. Han setter nemlig snart kursen for Malaysia, der han skal delta i den såkalte PFA Borneo Cup. Der får Kennedy selskap av andre tidligere fotballstorheter som Neville Southall (ex Everton), Arthur Albiston (ex Manchester United), Simon Garner (ex Blackburn), Brian Kilcline (ex Newcastle United) og Peter Nicholson (ex Bolton Wanderers). Hver enkelt av ex-spillerne skal lede et lag gjennom jungelen i en konkurranse der hovedformålet er å samle inn penger for å hjelpe funksjonshemmede barn med sårt tiltrengt utstyr.

Eventyret i jungelen vil vare i 9 dager, og lagene skal konkurrere i rafting, terrengsykling og fjellklatring.

- Vi har forberedt oss og trent i månedsvis med tanke på dette, og nå er jeg veldig spent på hvilke utfordringer vi vil møte. Det vil utvilsomt bli veldig fysisk krevende, uttaler Kennedy like før avreise.