Crouch plukket opp hansken fra Benitez

Rafael Benitez kunne i går konstatere at Peter Crouch plukket opp hansken han hadde kastet i og med kjøpet av Dirk Kuyt. Manageren delte ut spesiell ros til Crouch og Pennant.

Peter Crouch har blitt fortalt av Rafael Benitez at han ikke kan være sikker på en plass på laget lenger, etter ankomsten til Dirk Kuyt. I går leverte den lange spissen svar på tiltale, ved å gjøre det viktige 1-0 målet mot Maccabi Haifa. Etterpå vanket det ros fra sjefen.

- Jeg var fornøyd med spillet til Peter. Han gjorde en svært god jobb for oss. Det er viktig å ha konkurranse om plassene på laget. Da kan du se at alle ønsker å spille, og de jobber virkelig hardt. Jeg var også godt fornøyd med Jermaine Pennant. Han er en meget offensiv ving. Han kan slå innlegg, passere backer og sørge for målgivende pasninger. Jeg er virkelig fornøyd med han, uttaler Rafa til Liverpool Daily Post.

Etter kampen ble Liverpool-manageren igjen forsøkt lurt ut på glattisen i forhold til at de røde ikke ville spille kampen i Israel.

- Jeg vet ikke om det hadde gjort noen forskjell om vi hadde spilt i Israel, og om målvakten deres ville ha gjort så mange redninger der som han gjorde i første omgang i Kiev. Jeg fokuserte ikke på hvor mange tilskuere som var tilstede på kampen. Jeg tenkte kun på laget mitt, og at Maccabi er et godt lag, var svaret fra Benitez.

- Jeg tror Maccabi kunne ha kvalifisert seg til gruppespillet om de hadde møtt et annet lag enn oss. De har gode offensive spillere, en god midtbane, er godt organisert og besitter mange kvaliteter.