Crouch skylder på slitne bein

Peter Crouch mener at slitne spillere var hovedårsaken til at England tapte straffedramet mot Portugal. Flere billetter til treningskampen mot Wrexham er lagt ut for salg.

Peter Crouch reflekterer i dag over Englands skjebne i VM, og mener at man røk ut for Portugal fordi mange av spillerne rett og slett var slitne når man gikk til straffespark-konkurransen.

Klubbkameratene Steven Gerrard og Jamie Carragher var som kjent blant engelskmennene som bommet fra krittmerket, når England led et nytt sviende nederlag etter et straffedrama.

- Tidligere har England blitt kritisert for ikke å ha trent på straffespark, men jeg kan forsikre alle om at det ikke har vært tilfelle den siste måneden. Vi jobbet så hardt med bare 10 mann på banen, og alle var utslitt når straffespark-konkurransen startet. Det syntes tydelig når straffene skulle tas, sier den lange spissen til liverpoolfc.tv.

- Jeg er langt nede nå. Noen av mine lagkamerater var utrøstelige. Vi trodde vi kunne gå hele veien til finalen, og det var svært bittert å ryke ut på straffespark. Det er alltid vanskelig å måtte spille med 10 mann så lenge, men jeg følte likevel vi hadde mulighet til å vinne kampen i ordinært spill. Straffespark-konkurranse er et lotteri, og England trakk det korteste strået igjen, slår han fast.

Flere billetter til Wrexham
Liverpool FC har mottatt 900 ekstra billetter til treningskampen mot Wrexham på Racecourse Ground 15.juli. Disse ble lagt ut for salg fra Liverpools billettkontor i dag tidlig, og kan bestilles via klubbens kredittkortlinje.