Crouch tror på nytt partnerskap

Peter Crouch mener at han og Wayne Rooney kan fungere som spisspar for England. Xabi Alonso: Døm oss i mai. Trio for England U19. Barragan kalt inn for Spania U21.

Nytt angrepspar
Peter Crouch og Wayne Rooney har aldri startet sammen for England, men med Michael Owen langtidskadet og Rooney tilbake fra suspensjon er det den kombinasjonen man forventer blir bedt om å score målene i EM-kampene mot Makedonia og Kroatia kommende uke.  Formsterke Crouchy tror dette er et partnerskap som kan fungere godt.

- Jeg har spilt sammen med flere partnere for England i det siste, og jeg har trives sammen med alle.  Wayne er enda en og siden han er slik en kreativ spiller tror jeg det bare kan være til det gode for meg, forklarer lange Peter.

- Jeg er den som vil spille så høyt som mulig med Wayne i nærheten av meg, og jeg tror at min jobb vil være å holde på ballen til andre kommer seg inn i straffefeltet for å avslutte.  Wayne kan samtidig trekke seg tilbake og være en link, slik at jeg tror dette vil fungere.  Vi har utfylt hverandre bra på trening.

- Jeg har virkelig trives med å spille for England og hver gang når jeg går ut for å spille for landslaget så føler jeg at jeg kan spille bra og score mål.  Jeg har aldri hatt større selvtillit og internasjonalt har det vært et stort år for meg.

- Det er vanskelige kamper som venter mot Makedonia og Kroatia, men vi har gode spillere som burde takle det fint.


Alonso oppgitt over engelsk presse
Xabi Alonso synes at engelsk presse har en tendens til å dra alt for raske slutninger, og mener at man ikke skal dømme Liverpool så tidlig i sesongen men heller dra slutninger når fotballåret er over.  Spanjolen mener at alle landskampene i sommer og høst har bidratt til at ingen av topplagene har vært i sin beste form.

- I England har jeg funnet ut at media ikke er så interessert i det store bildet.  Bildet tegnes bare sort og hvitt.  Hvis du har vunnet komfortabelt er det et stort lag og er en utfordrer til ligatittelen, hvis du har tapt har du med en gang store problemer.

- Det er en av årsakene til at jeg ikke leser engelske aviser.  Folk må prøve å analysere fotball med litt mer distanse og perspektiv.

- Vi vet at vi kan gjøre det bedre enn hva vi har gjort så langt, men det er ikke et problem for oss.  Vi har ingen ting å frykte hvis vi spiller som mot Newcastle, Chelsea og Spurs.  Slik UEFA nå setter opp sin terminliste, med alle landskampene, er det bare normalt at lag behøver tid for å komme i gang.  Det overrasker meg ikke at store lag rundt om i Europa har startet sesongen svakt.

- Jeg vil si at ingen at de såkalte gigantene har begynt sesongen slik de avsluttet den forrige, men alle har ikke mottatt like mye kritikk.  Men det er greit, vi tenker bare på oss selv.  Vi har nettopp startet sesongen og vi får se hvor vi ender opp i mai.


Lindfield også på U19
Han var ikke med i den opprinnelige troppen til turneringen som England U19 skal spille mot Spania, Østerrike og Italia 7-11/10 i Østerrike, men i det uttaket som FA har lagt ut på sine hjemmesider er Craig Lindfield tatt ut.  I tillegg gjør Adam Hammill og Paul Anderson til at Liverpool er godt representert på juniorlandslaget.

Antonio Barragan er kalt inn til Spanias U21 EM-kvalikk mot Italia, etter at Puerta har erstattet en skadet Reyes i seniortroppen.