Crouch tror på VM-plass

Crouch mener sjansene for en plass i Englands VM-tropp er gode. Målscorer på juniorlaget får skryt. Liverpool vinner prestisjekåring? Legendene vant stort i Masters i Dubai.

Crouch header ballen i mål mot BirminghamPeter Crouch sier til Sky Sports News at han har en “god sjanse” til å komme med i Englands tropp til sommerens VM-sluttspill i Tyskland. Svennis har brukt Crouchy som et tredjevalg det siste året – og usikkerheten rundt Michael Owen gjør nok ikke sjansene hans dårligere.

- Det gjør noe med selvtilliten når manageren sier så mye pent om meg. Når han sier det han gjør tror jeg at jeg har en god sjanse til å komme igjennom nåløyet. Jeg har også fått god støkke fra Rafa. I likhet med alle andre er jeg desperat til å komme med. Det er det det handler om.

Crouch håper likevel Michael Owen er klar til Englands første VM-kamp mot Paraguay 10. juni.

- Hvis vi skal gjøre det bra i VM trenger vi våre beste spillere. Michael er naturligvis i den kategorien, og jeg både tror og håper han er på plass i Tyskland.

Owens skryter av Pringle
Treneren for U-18 laget skryter at Jonathan Pringle som startet sin første kamp denne sesongen og scoret et av målene i 2-2 kampen mot Forest tidligere i dag.

- Jonathan gjorde det veldig bra. Han har vært tålmodig hele sesongen. Vi har en stor stallen og brukt mange folk. Hele tiden har han vist at holdningene er de rette og han tok også godt vare på sjansen han fikk i dag.

Owens mener Liverpool kunne ha tatt alle tre poengene etter en god andreomgang. De snudde 0-1 til 2-1, men en tabbe av keeper gave Nottingham et poeng på tampen. Forest var best i første med vinden i ryggen. Vi kjørte kampen i andre og skulle ha avgjort kampen før straffesparket kom.

Nominert til prestisjetung pris
Den 22. mai vil Liverpool få vite om de går til topps i kåringen ”Verdens beste lag”. Sammen med Barcelona, New Zealands All Blacks (Rygby) og Renault Formula One er de nominert til den prestisjetunge Laureus Sports Awards-prisen. De nominerte plukkes ut av mer enn 700 skribenter og jounalister over hele verden. Vinneren vil bli valgt av 42 medlemmer av Laureus World Sports Academy.

Alan Kennedy scoretLegendene vant stort i Dubai
Liverpool fikk en god start i Dubai Masters med storseier 5-1 over Newcastle. Målene ble scoret av Rush, Walters, Durnin 2 og Kennedy. De fleste av disse spillerne vil være på plass i Florø og Ålesund til sommeren. Chelsea og United spilte uavgjort 1-1. Liverpool skal møte Chelsea i neste kamp.

Dyrt fotballprogram
Et fotballprogram fra kampen mellom Manchester United og Liverpool i 1910 ble i nylig solgt for £4.300 – over 50.000 kroner. Den 8-siders store blekka var verdsatt til £3.500, men på selve auksjonen gikk endte altså prisen et godt stykke over det.