Crouch vil ha revansje

Peter Crouch har tro at de røde endelig kan slå Manchester United, og dermed også slå dem ut av FA-Cupen for første gang på 85 år.

Etter en ufrivillig opphold som følge av en hælskade er det ventet at Peter Crouch vil lede Liverpools angrep mot Manchester United på lørdag.  Robbie Fowler er som kjent ikke tilgjengelig i FA-Cupen.  Crouch mener at han er blitt en bedre spiller under Rafa Benitez, og etter at man ufortjent nylig tapte på Old Trafford har han nå tro på at United endelig kan slåes på Anfield til helgen.

- Jeg er sikker på at fansen vil se fram til muligheten å spille mot United igjen, sier den lange spissen.  – Vi skulle ikke ha tapt på Old Trafford, så enkelt er det bare.  Jeg vil svært gjerne få sjansen til å spille mot dem igjen siden jeg har tro på at vi kan få det rette resultatet denne gangen.

- Ut fra spillet skulle vi trolig hatt alle tre poengene i den siste kampene, men du får ingenting gratis i fotball.  Vi tok ikke vare på de sjansene vi hadde og betalte straffen for å miste konsentrasjonen et sekund mot slutten.

- Vi ønsker å vinne FA-Cupen slik at det kanskje hadde vært bedre å trekke en av de mindre klubbene hjemme, men skal du vinne turneringen må en samtidig kunne slå alle.

- Jeg synes virkelig at jeg nå har blitt bedre på alle områder, og må gi manageren kreditt for det.  Jeg arbeider sammen med en av de mest respekterte managerne i Europa og han er alltid ute på treningsfeltet med oss, enten han ser på, coacher eller snakker.  Jeg har ikke vært vant til det fra mine tidligere klubber.  Hver dag prøver han å forberede deg individuelt eller kollektivt, noe som du setter stor pris på og der igjen ønsker å gjøre det bra for ham.

Liverpool har ikke statistikken på sin side mot Manchester United.  På de syv siste kampene har de bare vunnet en mot rivalen, da Danny Murphy ble matchvinner med et straffespark på Old Trafford 24.april 2004.  Tallene fra møter i FA-Cupen er enda mer depressiv lesning.  Klubbene har møtt hverandre ti ganger i verdens eldste cupturnering.  Åtte ganger har United gått seirende ut av duellen, hvor av alle de syv siste.  I klartekst betyr det at Liverpool ikke har sendt de røde djevlene ut av FA-Cupen siden 1921.  Skulle man lykkes på lørdag vil det for øvrig være første gang siden 2001 at de helrøde kommer så langt som til kvartfinalen i denne turneringen.