D-dag for Gonzalez

I ettermiddag får Mark Gonzalez vite om han får lov til å spille fotball for Liverpool FC i 2006/07. Hamann nærmer seg City. Fowler kritiserer Carras kritikere.

Rafael Benitez håper at han kan innlemme enda en spiller i sin stall i løpet av dagen. I ettermiddag avgjøres nemlig Mark Gonzalez sin skjebne under en høring i London. Der vil det bli avgjort om den chilenske flankespilleren får arbeidstillatelse i England.

Hamann nærmer seg City
Liverpool Echo skriver i dag at Dietmar Hamann kommer stadig nærmere en overgang til Manchester City. Det skal i følge lokalavisen være langt mer sannsynlig at tyskerne havner i City enn hos Bolton Wanderers.

Fowler forbannet på Carra-kritikerne
Robbie Fowler gjør det for øvrig klart i sin spalte i Liverpool Echo at han er forbannet på de som har kritisert Jamie Carragher etter straffemissen i VM. Spissen er sjokkert over kritikken midtstopperen har blitt til del etter at han brente sitt forsøk fra krittmerket i straffespark-konkurransen mot Portugal. Enkelte har hevdet at Liverpool-spilleren ikke var tøff nok, mens andre har anklaget stopperen for ikke ha gjort seg kjent med reglene etter at han måtte ta om igjen straffesparket som han satte i nettmaskene før dommeren hadde gitt klarsignal.

Fowler spår imidlertid at Carra vil komme sterkt tilbake i den kommende sesongen.

- Under press er Carragher en av de første spillerne jeg ville hatt ved min side. Han er en mann som går i skyttergravene for deg om nødvendig. Å påstå at Carra ikke var tøff nok til å tåle presset i Tyskland, er bare tøv. Det er fint lite du kan gjøre om keeperen gjetter riktig. Det er slikt som skjer i fotball, og det kan skje den beste. Det tar en stund før du kommer til hektene igjen etter noe slikt, men du vil før eller siden reise deg igjen, sier Fowler, som ikke liker at lagkameratene Carragher og Gerrard har blitt gjort til syndebukker i tabloidavisene.