Dalglish sint på Fowler

Kenny Dalglish ble lite blid da Robbie Fowler scoret og gikk forbi ham på toppscorerlisten. Fortsatt ingen kunngjøring om semifinalebilletter. Reservene spiller hjemme mot Birmingham.

Da Fowler scoret mot West Bromwich i helgen gikk han samtidig forbi Kenny Dalglish på den eksklusive listen over klubbens mestscorende spillere gjennom tidene. Fowler (173 mål) ligger når på 5. plass på listen som ledes av Ian Rush og har relativt langt opp til Billy Liddell på 4. plass (228 mål).

King Kenny har fulgt Robbie gjennom hele karrieren og har ofte ringt spissen – både i motgang og i medgang. Til klubbens hjemmeside sier spøkefullt: - Jeg kommer ikke til å ringe ham igjen for å spørre hvordan det går. Han har nå scoret flere mål enn meg. Jeg skulle ønske han aldri hadde kommet tilbake. Hvilket lyst hode var det egentlig som fant på å kjøpe ham tilbake?

I mer seriøse ordelag gratulerer Dalglish Robbie med prestasjonen og er overveldet for ham. – Straks han kom tilbake var det uunngåelige at han ikke skulle gå forbi meg på toppscorerlisten. Det er helt problemfritt selvsagt. Tittelen tilhører for øvrig fortsatt Ian Rush (346 mål), og det skal noe til for å slå den, legger skotten til.

Intet semifinalesalg enda
Liverpool har enda ikke offentliggjort noe vedrørende semifinalebillettsalget mot Chelsea i FA-Cupen. Kampen spilles på Old Trafford 22. april og klubbene var i møte med FA om saken torsdag. Londonklubben offentliggjorde allerede fredag at de kom til å motta nesten 30.000 billetter fra fotballforbundet.

I dag kom Liverpool med salgsinformasjonen til den utsatte bortekampen mot West Ham. Alle sesongkortholdere med tre eller flere bortekamper forrige sesong kan kjøpe fra 5. april. Det åpnes for salg for alle med sesongkort dagen etter.

Reservelaget spiller i kveld kamp mot Birmingham i Wrexham. Vi kommer tilbake med oppdatering og sluttrapport fra kampen senere i kveld.

Sinama Pongolle kan være tilbake på laget til Blackburn i kveld etter sykdom. Den franske unggutten har fortsatt bare scoret et mål for Rovers sin utlånsperioden sin. Laget hans kjemper nå om den viktige sjetteplassen på tabellen.