David Raven aktuell for Tranmere

Liverpools unge forsvarer linket til låneavtale på andre siden av Mersey. Steve Finnan mener det er viktig at de røde slår tilbake umiddelbart. Karadas midtstopper mot Liverpool?

Skadet Raven til Prenton Park?
Ifølge nettstedet The Liverpool Way er David Raven aktuell for en låneavtale til Tranmere for resten av sesongen.  Den 20-årige Raven var i Tranmere fram til han var 14 år og bor fortsatt på The Wirral.  Ungutten har lenge ønsket å få kamperfaring i andre klubber, men Rafa Benitez har vegret seg for å slippe den allsidige forsvareren.  Nå som Jan Kromkamp har kommet til klubben kan det være at Benitez velger å la David Raven få lov til å spille på andre siden av The Mersey resten av denne sesongen.


Finnan ser fram mot vanskelig cupkamp
Tapet mot Manchester United var Liverpools første nederlag på nesten tre måneder.  De røde står nå foran et meget hardt kamp-program med mange viktige kamper både i liga og cup de neste uker og måneder.  Den pålitelige høyrebacken Steve Finnan understreker derfor at det er viktig at man hurtig legger tapet på Old Trafford bak seg, og slår tilbake allerede i 4.runde i FA-Cupen mot Portsmouth på søndag.

- Det som skjedde i helgen var en enorm skuffelse, men det er historie nå.  Det tok trolig et par dager å komme seg helt, siden vi ikke fortjente å tape og det alvorlig talt var en merkelig følelse å oppleve et tap igjen.

- Manageren har lagt vekt på hva som var positivt i kampen på søndag.  Dette er en nøkkelperiode i sesongen og det er mange kamper å se fram til.  Det er viktig at vi slår tilbake med en gang og begynner en god rekke med kamper mot Portsmouth.

- Vi kunne hatt en lettere trekning da det aldri er lett å møte Portsmouth borte.  Fansen støtter dem alltid og det er en god atmosfære der.  De har også mange nye spillere nå og det kan være at de føler de står foran bedre tider, men vi må reise dit og spille vårt eget spill.
 - Vi ønsker å komme langt i cupen og beviste det med måten vi snudde kampen mot Luton på.  FA-Cupen er spesiell for fansen og spesiell for spillerne.  Forhåpentligvis kan vi være med helt til slutten.


Ny midtstopper(?) – Ny keeper
Skader for bl.a. Dejan Stefanovic, og suspensjoner, gjør at Harry Redknapp vurderer å bruke Azar Karadas i forsvaret mot Liverpool på søndag.  – Vi prøver å få til et lag siden vi har mange skader, sier Redknapp.  – Azar Karadas er en som jeg ser på siden vi behøver en som er god i lufta.  Han spilte midtstopper på sine yngre dager i Norge slik han er komfortabel i forsvaret.  Jeg så ham for reservene mot West Ham forrige uke og han gjorde det bra.

Portsmouth har i dag kjøpt keeperen Dean Kiely fra Charlton, som er den sjette nye spilleren som Harry Redknapp har sikret seg i januar.