Debut for Peltier og Paletta

Det blir bekreftet at Lee Peltier og Gabriel Paletta spiller sin første offisielle kamp på Anfield i kveld. Agger, Warnock, Reina, Fowler og Crouch starter også, mens Carra er skadefri.

Ifølge Liverpool Echo vil forsvaret bli slik vi antydet tidligere i dag, når en møter Reading i 3.runde av Carling Cup kl 21.00.  Det betyr at Lee Peltier vil debutere som høyreback, mens Gabriel Paletta(bildet) får sin første kamp foran The Kop som midtstopper ved siden av Daniel Agger.  Dansken vil spille med en spesialgips for å beskytte sitt brudd i hånden.  Stephen Warnock kommer også inn på laget, og vi antar at det blir på venstre back.

Echo antyder at Jermaine Pennant vil spille på høyrekanten, og skriver ellers at Robbie Fowler og Peter Crouch starter på topp.  Hvem de øvrige på midtbanen er, gjenstår å se.  Vi tipper at Bolo Zenden er en av dem, John Arne Riise og Luis Garcia kan være aktuelle ettersom Rafael Benitez synes å gå for et mer rutinert lag enn han først hintet.  Nabil El Zhar ble for eksempel antydet som aktuell for noen dager siden.  Momo Sissoko kan også bli brukt som midtbaneanker foran det ferske forsvaret.   

Ankelskaden til Jamie Carragher har vist seg mindre alvorlig enn først antatt, og Carra er med i troppen til kveldens kamp.