Det spøker for Carras startplass

I dag gir trolig bookmakerne atskillig høyere odds på at Jamie Carragher blir å finne i Englands startoppstilling mot Paraguay. Gary Neville er nemlig i ferd med å bli kvitt sin skade.

Det spøker for Jamie Carraghers startplass i Englands åpningskamp i VM. Sven Göran Eriksson har som kjent mer eller mindre lovet at Peter Crouch får starte kampen, noe som tyder på at England kommer til å spille i en 4-4-2 formasjon mot Paraguay. Dermed blir det ingen defensiv midtbanerolle for Carra i den kampen.

Nå ser det også ut til at mulighetene til en startplass på høyrebacken svinner, ettersom Gary Neville i går kveld erklærte at han gjør store fremskritt etter å ha skadet hamstringen i privatlandskampen mot Ungarn.

- Jeg er fornøyd med måten skaden blir leget, og jeg tror jeg er i ferd med å bli helt skadefri, uttaler Neville til Sky Sports News.

Neville har jobbet sammen med Englands fysioterapeuter i noen dager nå, og trente igjen for første gang i går.

- Jeg er glad for fremskrittene jeg har gjort. Ideelt sett burde jeg ha spilt i Jamaica-kampen, men slik ble det ikke. Forhåpentligvis kan jeg trene resten av uken, og være klar til lørdag, legger Manchester United-spilleren til.