Dette er juniorlaget

Vi tar for oss de spillerne som vil være i aksjon på Anfield i kveld. Det inkluderer spillere fra Melwood som Paul Anderson, Adam Hammill, Jack Hobbs og Godwin Antwi.

Ifølge Steve Heighway, sjefen på Liverpools ungdomsakademi, har de røde nå et bedre lag enn da man vant juniorcupen i 1996, men ingen stjerne som Michael Owen:  - Jeg var involvert sist vi vant den engelske juniorcupen, men det er ingen virkelige likheter mellom de to lagene.  Det ene hadde glimrende individuelle spillere som Michael Owen, Jamie Carragher og David Thompson.  Dette gangen har vi også utmerkede spillere, men vi er mer et lag og har jevnere besatt.

Ifølge Liverpool Echo ventes det om lag 25.000 tilskuere på Anfield i kveld.

Liverpool.no har gjort en gjennomgang av den spillertroppen som Heighway og Owens disponerer i kveld.  En må være født etter 01.09.87 for å være kvalifisert til å spille, slik at LFC har et ungt lag.  Innkjøpte spillere som Roque, Antwi, Hobbs og Anderson vil riktignok være for gamle til neste sesong, sammen med for eksempel Adam Hammill men ”The Dream Team”, 17-åringene fra akademiet, vil holde aldersgrensen et år til.

Dave Roberts, 10.12.88 – Rødtoppen er en keeper som er god på streken og modig i feltet, selv om han ikke er særlig høyvokst.  Har hatt en utmerket turnering og var bl.a. glimrende da man slo ut mesterne Ipswich i 4.runde og ble helt i straffespark-konkurransen i semifinalen mot Southampton.

Stephen Derby, 06.10.88 – Allsidig forsvarer som tar ansvar og er lagets kaptein.  Nokså spinkelt bygget, men god til å lese spillet.

Godwin Antwi, 07.06.88 – Råsterk midtstopper som er hentet inn fra spansk fotball.  God i lufta, bra fart og sterk i duellene, men har en tendens til å gjøre enkelte stygge feil.  Stort potensiale.

Jack Hobbs, 18.08.88 – Kjøpt inn fra Lincoln før sesongen, og har vokst på reservelaget hvor han benyttes som sentral midtbanespiller.  Tøff duellspiller som tar ansvar og danner et utmerket midtstopperpar med Antwi.

Robbie Threlfall 28.11.88 – Enda en allsidig forsvarer, som nok trives best i midten men har gjort det bra på venstrebacken i juniorcupen.  Bra i lufta og headet inn et viktig mål på dødball i semifinalen.

Paul Barratt 15.09.87 – Kom til Liverpool fra nettopp Manchester City for halvannet år siden.  Solid midtbanespiller som kan spille både på kanten og sentralt.  Troppens eldste spiller og kan få tillit fra start med sin erfaring.

Charlie Barnett 19.09.88 – En av stjernene på ”The Dream Team”, Barnett kan spille både på høyrekanten og i sin favorittposisjon sentralt.  Har blikk for spillet og et skuddben som gjør ham målfarlig.

Ryan Flynn 04.09.88 – En elegant skotsk midtbanespiller som har evne til å slå den avgjørende pasningen.  Mangler litt muskler, men likevel blitt mer robust utover i turneringen.

Adam Hammill 25.01.88 – En lokal spiller som samtidig er en av lagets stjerner.  Kanskje den mest talentfulle av dem alle og kan minne om en ung Steve McManaman, men kan også være ustabil.  Ha evnen til å gjøre ting på egenhånd og score spektakulære mål.

Paul Anderson 23.07.88 – Anderson har gjort det godt på reservelaget og i juniorcupen siden han kom fra Hull i bytte med John Welsh, og vil trolig få rollen bak spissen Linfield.  Med god fart og teknikk kan han også spille på flankene, og er en type som kan løpe i 90 minutter.

Craig Lindfield 07.09.88 – Lagets toppscorer med syv mål i cupen.  Lang og slank er han et godt oppspillspunkt, men har samtidig evnen til å være på rett plass til rett tid og er en god avslutter.



Josh Mimms 05.08.89 – 16-åring som denne sesongen er blitt hentet fra Rotherham og følger arven fra sin far, den tidligere keeperen Bobby Mimms.

Miki Roque 08.07.88 – Aggressiv og allsidig spanjol som sliter med å få en plass på juniorenes cuplag til tross for at han spiller regelmessig for reservene.  Sterk duellspiller til tross for at han ikke er særlig stor av vekst.

Jay Spearing 06.10.88 – Liten kruttønne i forsvaret, som nettopp er spilleklar igjen etter benbrudd.  Fantastisk innstilling og skal være en av favorittene til Steve Heighway, men må nok belage seg på en plass på benken.

Jimmy Ryan 06.09.88 – Sentral irsk midtbanespiller som jobber hardt, har blikk for spillet og også besitter et utmerket langskudd.  Kjemper hardt om plass på den jevne midtbanen med Barratt, Barnett og Flynn.

Michael Burns 14.09.88 – Spiller ving på ”The Dream Team”, men har fått vist seg lite fram i kamp med Hammill og Anderson.

Ben Personage – Spilte høyreving og var en sensasjon da han fikk muligheten mot Carlisle i kvartfinalen som 15-åring.  Viste teknikk og spilleforståelse og har utvilsomt en høy stjerne på akademiet, men starter neppe i finalen.

Michael Nardiello 09.05.89 – Stor og sterk spiss, til tross for at han ennå ikke er fylt 17 år.  Har fått vist seg fram tidligere i cupen, men er et andrevalg etter Linfield.