Diao bestod ikke medisinsk test

Charlton sendte Salif Diao hjem fordi han ikke bestod en medisinsk test. Dette avslører Sky Sports News. Ny informasjon om Christodoupoulos.

Sky Sports News hevder at Salif Diao ikke bestod en medisinsk test hos Charlton, og at det var årsaken til at han returnerte til Liverpool i stedet for å spille for London-klubben i den bebudede treningskampen mot Hibernian.

Liverpool Echo skrev i går at prøvespillet på The Valley var utsatt på ubestemt tid. Det synes nå som om man kan konkludere med at det er ytterst tvilsomt om det blir noe slikt prøvespill i det hele tatt. I alle fall om ikke afrikaneren klarer å bli tilstrekkelig skadefri.

Benitez har for lengst bedt Diao finne seg en ny klubb, og han har heller ikke fått utdelt noe trøyenummer for den kommende sesongen. Senegaleseren har nå likevel blitt med på Liverpools treningsleir i Sveits, og 29-åringen kan således bli den best betale spilleren på Liverpools reservelag den kommende sesongen.

Alt tyder nemlig på at Diao ikke er kvitt skadeproblemene som plaget han under utlånet til Portsmouth i fjor, og at han således ikke er interessant for andre klubber. Dermed kan han bli sittende på benken i Liverpool frem til kontrakten med de røde løper ut neste sommer.

Diao ble hentet til Liverpool av Gerard Houllier i 2002. Han kostet hele £5M da han kom fra franske Sedan. Han har siden vært lånt ut både til Birmingham og Portsmouth, men slet med skader i begge utlånsklubbene.

Ny info om Christodoupoulos
En kilde med god innsikt i gresk fotball har opplyst liverpool.no om at den Liverpool-linkede grekeren Lazaroz Christodoupoulos spilte som ving hele sist sesong for PAOK Saloniki. Dette trass i at han står listet som spiss på PAOKs hjemmesider.

Vår kilde mener også at det ikke er snakk om en klausul i kontrakten til 19-åringen, men spesielle regler i Hellas som sier at en spiller kan forlate sin klubb om en ny klubb byr åtte ganger spillerens lønn. Da skal altså spilleren ha rett til å gå selv om klubben skulle sette seg imot dette.

Vår greske kilde hevder også at PAOK visstnok heller ikke ville slippe Christodoupoulos på prøvespill, men spilleren dro likevel, akkurat som greske medier rapporterte om i går.