DIC bekrefter sin interesse for Liverpool

Dubai International Captial bekrefter i en pressemelding i ettermiddag at de er i forhandlinger med Liverpool FC om å overta klubben.

Dubai International Capital har i ettermiddag bekreftet at de er i samtaler med Liverpool FC om å investere i klubben. DIC bekrefter også at de er i ferd med å starte arbeidet med å gå gjennom Anfield-klubbens regnskaper.

- Vi er i eksklusive forhandlinger med Liverpool FC, og vil gjennomgå klubbens regnskaper i de kommende dagene, heter det i uttalelsen fra DIC.

- Vi er supportere av fotballsporten og av klubben, siteres DIC sin daglige leder Sameer al-Ansari i den korte pressemeldingen.

- Liverpools behov for en ny investor er vel dokumenterte i pressen, og vi håper vi kan bli enige om en avtale som vil gi klubben de ressursene den trenger både på og utenfor banen, legger han til.

Ansari skal ha vært Liverpool-supporter i mange år, og det hevdes at han har klubbemblemet som screensaver på mobiltelefonen sin.

- Jeg har selv vært Liverpool-supporter siden jeg var guttunge, bekrefter 44-åringen som er av palestinsk opprinnelse, mens som tok sin utdanning i England.

DIC blir, som vi tidligere har nevnt, i realiteten eid av emiren av Dubai, Sjeik Mohammed bin Rashid al-Maktoum. Det hevdes at sjeiken i sin ungdom var både en habil fotball- og tennisspiller.