Didi klar for City

Den bemerkelsesverdige overgangen til Dietmar Hamann er nå komplett, siden 32-åringen er klar for Manchester City. Rafa Benitez om hvorfor han rådet Didi til å bytte klubb.

Dietmar Hamann signerte for Bolton tidligere i sommer, før han ombestemte seg og heller ville gå til Manchester City som var villig til å gi ham en to-årig kontrakt.  Papirarbeid gjorde imidlertid at Hamann ikke var offisielt klar for Bolton, fra Liverpool, før i går(!)

I ettermiddag kunne imidlertid Manchester City bekrefte at Dietmar Hamann er deres nye nr. 21.  Hjemmesiden til City hevder at spilleren kommer på fri overgang, men Bolton har neppe sluppet tyskeren helt uten vederlag.  Det er også usikkert hvor mye Liverpool kan hente av en overgang som i utgangspunktet var verdt £500.000 avhengig av spilte kamper for Bolton.

Rafael Benitez sier at han anbefalte Hamann å forlate Anfield, slik at veteranen kunne få mer spilletid i en annen klubb.

- Didi er en meget god spiller som alltid gjorde en god jobb for oss, understreker Rafa.

- Jeg snakket med Didi og jeg fortalte ham at det ville bli vanskelig å kunne gi ham det antallet kamper han ville ønske å spille.  Vi har Gerrard, og en må huske at også Alonso og Sissoko nå har mer erfaring.  I tillegg kan Bolo Zenden spille på den sentrale midtbanen.

- Jeg sa til ham at det ville være til hans beste å forlate oss og få flere kamper for en annen klubb.