Dudek benekter alt

Jerzy Dudek benekter nå sitatene som har gått sin gang i samtlige britiske aviser i dag, og hevder at han har full respekt for Rafael Benitez. Hutchison blir i Coventry.

Brannslokkingen er i full gang på Anfield. Jerzy Dudek går nå ut på Liverpools offisielle hjemmeside og benekter at han skal ha uttalt seg i negative ordelag om Rafael Benitez.

Dette er i det hele tatt en merkelig sak, der Dudek har blitt direkte sitert av et samlet britisk pressekorps, Liverpool Echo inkludert. Echo kan ha truffet spikeren på hodet når de antyder at dette polakkens agent sitt verk. I så fall kan det ligge an til en kraftig oppvask på kammerset Dudek og agenten i mellom. Dagens farsé har utvilsomt ikke ført til noe bedre samarbeidsklima der i gården. Ei heller mellom Dudek og hans klubb.

Sitatene som har florert i mediene i dag er i det heletatt veldig utypiske for Dudek, men når keeperen nå hos Official Site siteres på at han ikke har sagt "disse tingene" er det underforstått at noe har blitt sagt. Man kan bare spekulere i hva det har vært.

Uansett reagerer Dudek med sinne nå i ettermiddag, og hevder til Liverpools offisielle hjemmeside at han ikke har noe annet enn respekt for manager Rafael Benitez. Han innrømmer at han er lite tilfreds med sin egen situasjon og at han ikke får spille for øyeblikket, men han er rasende over å ha blitt sitert på at han ikke ønsker å spille mer for klubben.

- Jeg var ikke fornøyd da jeg leste historiene om meg i dagens aviser. Jeg sa ikke disse tingene jeg har blitt sitert på her, og jeg har hatt et møte med manageren der jeg har fortalt han dette, sier Dudek til Official Site.

- Jeg har stor respekt for Rafael Benitez, og har lært mer av han de siste 18 månedene enn noen annen manager i min karriere. Du fornærmer ikke noen du respekterer, uttaler han.

- Det er sprøtt når folk påstår at jeg ikke ønsker å spille for Liverpool mer. Dette er en flott klubb med fantastiske supportere, så hvorfor skulle jeg ikke ønske å være involvert, undrer polakken.

- Som enhver annen fotballspiller ønsker jeg å spille fast. Jeg er frustrert over min situasjon for øyeblikket, men jeg er en profesjonell spiller og vil fortsette å jobbe så hardt jeg kan på trening, og gjøre mitt beste for Liverpool FC, avslutter han.

Hutchison blir i Coventry
Den tidligere Liverpool-spilleren Don Hutchison har i dag signert en kontrakt med Coventry som gjelder ut sesongen. 34-åringen har spilt 6 kamper på lån fra Millwall, og gjort 3 mål for Midlands-klubben. Nå har han blitt enig med Millwall om at kontrakten han har med dem skal kanselleres med øyeblikkelig virkning, og dermed fortsetter midtbanespilleren karrieren i Coventry.