Duff linket, men går til Newcastle

Damien Duff blir Newcastle-spiller. Ifølge Sky Sports News er kantspilleren Duff ønsket på Anfield. Trezeguet avventer. Pennant forberedt på å bli i Birmingham.

Sky Sports News hevder at Liverpool er en av tre klubber som har fått tillatelse av Chelsea til å snakke med Damien Duff. Kantspilleren er misfornøyd med manglende spilletid i London-klubben og utelukker dermed ikke et klubbskifte.

I Mark González, Harry Kewell og John Arne Riise har Rafael Benítez svært god dekning på venstrekanten, men spanjolen ønnsker sterkt en offensiv spiller på motsatt side. I og med at det begynner å dra ut i overgangssagaen om Daniel Alves, så leter Rafael Benítez etter alternativer. Selv om Duff vanligvis spiller på venstre, kan han uten problemer også benyttes på høyre.

Tottenham og Newcastle ser ut til å være de heteste kandidatene til å sikre seg 27-åringen. Tottenham skal nylig ha fått avslått et bud på £5M.

Siste: Damien Duff går til Newcastle. Chelsea-spilleren har blitt enig med "skjærene" om sin personlige kontrakt, og den irske landslagsvingen gjennomgår nå den medisinske testen, skriver Newcastle United i en pressemelding. Overgangssummen antas å ligge på £10M.
Sist oppdatert: 21.07.2006 kl. 21:34.

Trezeguet avventer
Anken i den italienske korrupsjonsskandalen behandles først i neste uke, og agenten til David Trezeguet sier at hans klient ikke har hastverk med å bytte klubb. Som tidligere nevnt, skal Liverpool visstnok være interessert i å låne franskmannen.
- Spilleren har ikke noe ønske om å flytte, sier agent Patriza Pighini.

- I øyeblikket ligger framtiden hans i Juves hender. Når ledelsen tar en avgjørelse om David, vil han avgjøre sin egen fremtid. Trezeguet vil ikke avvise noe.

- Lyon vil være bra fordi han har bodd mange år i Frankrike, mens Inter gir ham muligheten til å bli værende i nærheten av Torino. Real Madrid vil også være bra fordi hans kone har spanske aner. Han har også respekt for Fabio Capello.

Pennant forberedt på å bli i Birmingham
Rick Parry innrømmet overfor Liverpool Echo i dag at Liverpool følger Jermaine Pennant, og at Birmingham-spilleren er første alternativ dersom man ikke lykkes med å hente Daniel Alves fra Sevilla. Pennant er imidlertid forberedt på å fortsette karrieren i Birmingham.
- Jeg tar hver dag som den kommer som Birmingham-spiller. Alle spekulasjonene bryr jeg meg ikke om. Hvis ingen sier noe direkte til meg, så ignorerer jeg det, uttaler pennant.

- Jeg ser frem til sesongstart. Ingen liker å rykke ned. Vi skulle ikke ha rykket ned. Alle vet det. Det er historie nå. La oss se fremover, få bygget opp laget og komme tilbake til Premier League. Selv om Emile Heskey og Kenny Cunningham har forsvunnet, har vi fremdeles en stor stall med kvalitetsspillere. Vi kan kjempe om å vinne The Championship.