Echo: - Ingen retur for Semmy

Liverpool Echo mener det er null sjanse for at Jon Otsemobor blir hentet tilbake. Derimot antydes det at Lucas Neill fortsatt er aktuell. Kvartfinalene i ligacupen trekkes i dag.

Chris Bascombe i Liverpool Echo slår i dag bestemt fast at Jon Otsemobor ikke kommer til å returnere til Liverpool, verken i januar eller når kontrakten hans med Crewe løper ut til sommeren. ”Semmy”, som fikk noen kamper på høyrebacken under Gerard Houllier, har storspilt for Crewe denne sesongen, og ble i forrige uke linket med en retur til sin gamle klubb. Det kommer ikke til å skje, slår Bascombe kategorisk fast.

Journalisten i Echo mener at Liverpool heller kommer til å følge opp Lucas Neill. Australieren står også uten kontrakt til sommeren, og kan således skrive en pre-kontrakt med en ny klubb i januar. Det har vært stille rundt Neill en stund nå, men det er åpenbart at Blackburn-kapteinen ikke kommer til å skrive under på den nye kontrakten han har blitt forelagt på Ewood Park. Så spørs det da om Blackburn bestemmer seg for å få noen pund for han i januar, eller om de velger å tviholde på sin rutinerte forsvarer frem til sommeren.

Bascombe spår ellers at Liverpool kommer til å benytte seg av en 4-5-1 formasjon mot Arsenal i morgen, og tipper selv dette laget: Reina; Finnan, Carragher, Hyypiä, Warnock; Garcia, Gerrard, Alonso, Zenden, Riise; Kuyt.

Hyypiä: - Noe må gjøres med borteformen
Et av de sikreste kortene på dette laget virker å være Sami Hyypiä. Finnen sier i dag til Press Association at den eneste måten Liverpool kan blande seg inn i tetkamen på, er å få orden på borteformen. De røde reiser som kjent til Emirates Stadium i morgen uten å ha vunnet på utebane i ligaen denne sesongen.

- Om vi visste grunnen til at vi sliter så mye på bortebane, hadde vi løst problemet for lenge siden. Men nå har vi holdt nullen i de to siste ligakampene, og det skulle indikere at vi har en sjanse til å oppnå et godt resultat også mot Arsenal.

- Jeg tittet på tabellen etter Reading-kampen, og vi er fortsatt bare på 8.plass. Det er imidlertid ikke dårlig når man tar i betraktning hvor svakt vi startet sesongen og at vi fortsatt ikke har vunnet på bortebane. Nå må vi bare få skikk på borteformen, og ting vil bli bedre. Bare med bedre borteform vil vi fortsette klatringen på tabellen.

- Vi spiller bra hjemme, men har fortsatt ikke fått til det samme borte. Visste vi hva som var galt, ville vi ha gjort noe med det for lenge siden. Men vi bør gå til bortekampene med samme innstilling som vi gjør hjemme. Muligens er den flotte støtten vi får fra tribunene på Anfield grunnen til at vi er så solide hjemme?

Rafa forventer tøff motstand
Manager Rafael Benitez forventer uansett tøff motstand i London i morgen.

- Det blir en vanskelig kamp. Vi vet Arsenal spiller meget god fotball, og har spillere med gode kvaliteter og fart. De har et godt lag, med spillere som kan score mål. Vi vet vi må jobbe virkelig hardt for å vinne, sier han til liverpoolfc.tv.

U18 spiller mot WBA
Liverpool U18 vant sin første kamp for sesongen, mot Manchester United, for en uke siden. I dag håper de unge guttene å følge opp den fine prestasjonen med en ny trepoenger i Midlands mot West Bromwich.

Etter ti kamper uten seier var det nok godt for selvtilliten til guttene å få denne seieren over rivalen Manchester United. Trener John Owens håper dette skal vise seg å bli et vendepunkt for hans lag.

- Vi har ventet på vår første seier lenge, og nå har vi fått den. Nå håper vi å fortsette med flere seire, kommenterer han til liverpoolfc.tv.

Trekning i ligacupen i dag
I dag trekkes kvartfinalene i ligacupen. Det skjer live på Sky Sports fra klokken 13.00. Liverpool kan møte ett av følgende lag: Arsenal, Chelsea, Tottenham, Newcastle, Charlton, Southend, Wycombe.

Liverpool.no vil følge trekningen live her på nettsiden. Ønsker du trekningsutfallet som tekstmelding til din mobiltelefon sender du meldingen LFC UPDATE START til 2180.