Endelig seier for reservene

Reservene tok endelig sin første seier for sesongen, da de beseiret Wigan 2-0 onsdag kveld.

Etter fire strake tap klarte endelig Liverpools reserver å vinne en fotballkamp. Ifølge Liverpools ofisielle hjemmeside var det en veldig fortjent seier på en kald kveld på Robins Park Arena.

David Mannix og Danny Guthrie la grunnlaget for en seier med glimrende spill på midtbanen, mens Idrizaj var aktiv i angrep.

Guthrie prøvte seg tidlig, og var nære scoring med en chip tidlig i kampen. Målet lot vente på seg, men etter 33 minutter spilte Lindfield gjennom Idrizaj, som lurte bort to forsvarere før han gav til Anderson som scoret med en fin avslutning

Seks minutter etter pausen, spilte Lindfield gjennom Idrizaj som scoret etter at Wigans keeper først ga retur. Liverpool kunne fort ha scoret flere mål, men en blanding av dårlige avslutninger og en god keeper gjorde at det endet 2-0.

Liverpoolfc.tv kåret Godwin Antwi til man of the match!