England på 2.plass i Østerrike

England U19 og Liverpool-trioen Craig Lindfield, Adam Hammill og Paul Anderson gikk ubeseiret gjennom UEFA Preparatory Tournament. Tre uavgjorte kamper holdt til 2.plass.

England U19 spilte uavgjort 1-1 mot Italia i UEFA Preparatory Tournament i Østerrike i går, og gikk dermed ubeseiret gjennom turneringen. De unge engelskmennene klarte imidlertid heller ikke å vinne noen av sine kamper, og tre strake uavgjortresultat var selvfølgelig ikke nok til å vinne turneringen.

Etter 1-1 mot Spania og 3-3 Østerrike tidligere i turneringen var kampen mot Italia en ren gruppefinale for England. Italias innbytter Lorenz Bianchini ga de blå ledelsen like etter pause. West Hams Hogan Ephraim utlignet på et straffespark ti minutter før full tid. I forbindelse med straffesituasjonen fikk Italia en spiller utvist, og England presset hardt for seier i sluttminuttene.

Både Craig Lindfield og Adam Hammill startet kampen mot Italia. Spissen Lindfield ble byttet ut etter 56 minutter, mens Hammill fullførte hele kampen. Den tredje Liverpool-spilleren i Englands tropp, Paul Anderson, var ubrukt reserve.

I den andre kampen i går spilte Østerrike og Spania 2-2, og England kom dermed på andreplass i turneringen på flere scorede mål enn spanjolene.