Espanyol ønsker å låne Gonzalez

Dersom Liverpool ikke får innvilget sin nye søknad om arbeidstillatelse for Mark Gonzalez, ønsker spanske Espanyol å hente chileneren på lån ut sesongen. Whitbread forlenget sin avtale med Millwall.

I det som må være et av tidenes frekkeste forsøk på å hente inn en ny spiller, skal nå Espanyol stå klare til å låne Mark Gonzalez dersom Liverpool på nytt mislykkes i å få arbeidstillatelse for chileneren. Den spanske klubben har bekreftet at deres ving Albert Riera går til Manchester City på lån frem til sesongslutt, og de ønsker nå en erstatter for han.

Skal man tro Sky Sports sitt nettsted ser den spanske klubben på Gonzalez som den ideelle erstatter, ettersom han allerede har erfaring fra spansk fotball med Albacete. De mener han er i stand til å gjøre seg bemerket i La Liga.

Dersom Liverpool mislykkes med sin nye søknad om arbeidstillatelse, kan faktisk fremstøtet til Espanyol passe begge parter.

Parma-spiller linkes
Sky Sports sitt nettsted linker også Liverpool til Parmas midtbanespiller Marco Marchionni. Spillerens kontrakt med den italienske klubben går ut til sommeren, og Parma skal være villige til å selge han for en billig penge i januar, i stedet for å sitte igjen uten et rødt øre i sommer.

Juventus, Inter og Fiorentina skal også følge denne situasjonen med argusøyne, men da først og fremst med en bosman-overgang til sommeren som agenda. Marchionni selv skal først og fremst ha ønske om å gå til en annen italiensk klubb.

Whitbreads låneavtale forlenget
Som forventet har Millwall i dag forlenget låneavtalen med Zak Whitbread. Den lysluggede Liverpool-stopperen blir nå å finne på The New Den ut sesongen. 21-åringen har spilt sju kamper i Championship etter at han ankom London-klubben i slutten av november. Han har nå også fått Liverpools tillatelse til å spille for Millwall i FA-cupen. Det betyr møte med Everton på lørdag!

Populær Murphy
Tidligere Liverpool-spiller Danny Murphy skal være et populært transfermål for flere klubber i Premier League nå i januar. Charlton-manager Alan Curbishley sier imidlertid i dag at han har ingen intensjoner om å kvitte seg med midtbanespilleren.

- Danny inngår i mine fremtidsplaner. Han er viktig for oss, slår Curbishley fast.