FA støtter LFC i Israel-spørsmålet

Det engelske fotballforbundet er også klare på at Liverpools bortekamp mot Maccabi Haifa må gå på nøytral grunn. Manchester United vurderer bud på Kuyt.

Det engelske fotballforbundet står klare til å støtte Liverpool, når det gjelder kravet om å få flyttet bortekampen mot Maccabia Haifa ut av Israel. I følge Liverpool Daily Post vil FA nå begynne lobbyvirksomhet mot UEFA for at kampen skal flyttes til en nøytral bane i et annet land. I motsetning til Liverpool FC, skal imidlertid FA anse Kypros som et høvelig alternativ.

- Vi er i kontakt med Liverpool, og vi følger utviklingen i saken, uttaler en FA-talsmann når han blir konfrontert med spørsmålet.

Den endelige avgjørelsen vil, som vi nevnte i går kveld, nå falle mandag. Israelerne ivrer fortsatt for at kampen skal gå i Tel Aviv, og UEFAs avgjørelse om å flytte neste ukes kamper som involverer israelske lag skal ha blitt møtt med sinne i det israelske fotballforbundet, som har truet med å forfølge saken.

Manchester United inn i jakten på Kuyt
Den engelske avisen The Independent hevder at Manchester United nå står klar til å ta opp kampen med Liverpool om signaturen til Dirk Kuyt. Avisen hevder at ledelsen på Old Trafford vil vurdere å legge inn et bud på £12M for den nederlandske spissen. Der i gården skal man vurdere Kuyt som mannen til å ta opp arven etter Ruud van Nistelrooy, som gikk til Real Madrid i forrige uke.

Kuyt har vært et transfermål for Liverpool i hele sommer, men på Anfield har man ikke maktet å møte Feyenoords verdsetting av spilleren, som skal være nettopp £12M.