Fabio Aurelio til 2010

Liverpool Echo bekrefter at den brasilianske venstrebacken er blitt enig om en 4-årig avtale, og at han skriver under til lørdag.

Slik vi skrev tidligere i dag vil Fabio Aureli bli Liverpool-spiller 1.juli.  26-åringen er da fri fra sin kontrakt og har allerede blitt enig med de helrøde om sin personlige kontrakt, som strekker seg fram til 2010.

Den 178 cm høye og 75 kg tunge spilleren med den presise venstrefoten kan spille både på backen og på venstrekanten på midtbanen.  Han vil bli den første brasilianer som signerer for Liverpool, og i kjent tradisjon er han en ekspert på dødballer.

Den lyshudede brassen har slitt med å spille fast for Valencia de siste par årene etter at han også har slitt med skadeproblemer.  Fabio Aurelio Rodrigues kom til Mestalla i september 2000 og er altså en spiller som Rafael Benitez kjenner svært godt til.

I likhet med Craig Bellamy og Gabriel Paletta vil venstrekanten begynne pre-season mot slutten av neste uke, sammen med de andre fra Anfield som ikke har vært med i VM.

Liverpools manager vil håpe at han også kan signere sin andre brasilianer de nærmeste dagene, men fortsatt har man ikke blitt enig med Sevilla om en avtale for Daniel Alves.