Finalebilletter på svartebørs

Enorm etterspørsel etter billetter til finalen i Cardiff gir rekordhøye priser på svartebørsmarkedet. Uavgjort for U18. Darren Potter med for Irland U21.

Billettrush
Liverpool FC kunngjorde i går opplegget for salg av klubbens 24436 tildelte billetter til FA-Cup finalen mot West Ham.  For en klubb med om lag 27.000 sesongbilletter og fulle hus til hver hjemmekamp sier det seg selv at etterspørselen går igjennom taket til en slik kamp.  I går varierte prisene fra £750 til £950 for tilbud som ble lagt ut på internett.

- Det vil bryte ut panikk blant fans, sier sektretæren Les Lawson i Merseyside Branch av Liverpools offisielle suppertklubb.  – Det er bare ikke nok billetter.  Det vil medføre høyere priser på svartebørsmarkedet og størstedelen av pengene vil gå til folk som ønsker å tjene noen raske kroner, ikke de som er genuine fans.

- Det ville ha vært fornuftig å legge opp billettkvoten ut fra hvor mange billetter hver klubb hadde til semifinalen.  Jeg kan ikke forstå hvorfor de ikke har tatt hensyn til dette.  Dette er igjen typisk for det engelske fotballforbundet.  Det er på tide at de begynner å ta vare på de som hver eneste uke går gjennom telleapparatene for å støtte sine klubber.

FA forsvarer sin store andel av billetter som ikke deles ut til finaleklubbene, med å si:  - Vi har alltid hatt den oppfatning at FA-Cup finalen er den store hendelsen i engelsk fotball.  Det dreier seg om hele familien kalt engelsk fotball, og vi ønsker å belønne slike som gjør en frivillig innsats ute i distriktene.   Uten disse på grasrota ville vi ikke kunnet eksistere.




1-1 mot Sunderland
Liverpools U18 spilte i går 1-1 borte mot Sunderland.  Juniormesterne utlignet i 2.omgang på straffe ved Jonathan Pringle.


Potter for Irland
Darren Potter er tatt med i Irland tropp på 18 spillere til EM for U-21 landslag.  Irene spiller innledene kamper mot Aserbadjan 11. og 18 mai.