Finalemotstandere nærmere friskmelding

West Ham tror at Dean Ashton og Matthew Etherington blir klare til finale i Cardiff. Ingen tidlig ferie for Steve Finnan. Darren Potter er skadet.

Optimistisk West Ham
Manager Alan Pardew sier at skadede Dean Aston og Matthew Etherington har gode sjanser til å kunne friskmeldes til lørdagens FA-Cup finale.

- Foran en cupfinale forventer du at alle er villig til å risikere livet.  Steve Coppell pleide å si til meg da jeg var skadet hos Crystal Palace:  ”Er det bare smerte?  Hvis det bare er smerte kan du spille.”  Det er trolig hva jeg vil si til mine gutter, mener Pardew.

- Deano er 60-40 foran finalen.  Matty har gitt seg selv en større sjanse.  Hevelsen som ville hindret hans bevegelser har gått ned, slik at det bare er et spørsmål om han har nok styrke i ankelen.

- Jeg vil trolig arbeide med laget på onsdag og torsdag, men jeg kan arbeide med spillere som er like som typer hvis jeg tror de (Etherington og Ashton) blir klare.  I så fall må jeg få et tegn i den retningen, noe jeg tror jeg vil få.


Landslagsamling for Finnan
Irland er ikke med i sommerens VM, men Steve Finnan vil likevel ikke kunne dra rett på ferie etter helgens finale.  Høyrebacken er med i en tropp på 29 spillere som Steve Staunton har tatt ut til en treningsamling i Portugal, og etterfølgende privatkamp mot Chile i Dublin 24.mai.  Der kan Finnan komme til å være i direkte kamp med Mark Gonzalez.


Forfall fra Darren Potter
Darren Potter vil ikke være med Irland U21 til kampene mot Aserbadjan 11. og 18.mai p.g.a. skade.  Kampene er innledene runde i kvalifiseringen til EM for U21.