Finnan måtte kaste inn håndkledet

Steve Finnan kom ikke helskinnet gjennom en fitness test i dag, og må stå over Irlands privatlandskamp mot Chile i kveld på grunn av en skade han pådro seg tirsdag.

Steve Finnan spiller ikke for Irland i kveldens privatlandskamp mot Chile på Landsdowne Road, etter at han ikke bestod en fitness test før kampen. Han vil nå bli erstattet av Liam Miller i den irske startelleveren. Dermed blir Liverpools supportere snytt for duellen med lagkamerat Mark Gonzalez.

Finnan har vært tvilsom til kampen i lengre tid. Først etter at han pådro seg en lyskeskade i FA-cupfinalen. Når han så ut til å være på vei tilbake fra denne skal han ha pådratt seg en mindre skade på Irlands trening i Portugal på tirsdag, og blir nå ikke risikert i kveldens kamp som følge av denne.

- Steve Finnan fikk kjenning med en mindre skade på trening i Algarve tirsdag morgen. Vi er skuffet over at han ikke kan spille, men Liam Miller har hatt en god sesong og jeg tviler ikke på at han vil se frem til å møte Chile nå som han får sjansen, uttaler Irlands landslagssjef Steve Staunton.

Reina frykter Gerrard i VM
Jose Reina advarer i dag sine kolleger, VM-keeperene, mot Steven Gerrards skuddfot. Den spanske keeperen har virkelig fått øynene opp for scouserens egenskaper som fotballspiller under sin første sesong på Anfield, og er spesielt imponert over farten på og kraften bak skuddene til Liverpool-kapteinen. Nå spår han at lagkameraten fra klubblaget blir en av de store stjernene i VM i Tyskland.

- Jeg tror ingen andre er i stand til å treffe ballen så reint som Gerrard gjør, med kraft og presisjon. På trening lurer jeg av og til på om det ikke hadde vært best å gå ut av veien for skuddene hans for min egen sikkerhet, sier Reina til spansk presse.

- Skuddene hans i FA-cupfinalen var ustoppelige. Det første kunne like godt ha gått gjennom nettmaskene, og det andre skuddet var umulig å stoppe. England har noen gode spillere, men Gerrard er den store stjernen. Han kan score fra hvilken som helst distanse.

Vignal skrev under for Lens
Det blir ikke noe gjensyn med Gerard Houllier for den tidligere Liverpool-backen Gregory Vignal. Selv om Lyon viste interesse når han skulle returnere til hjemlandet, falt valget til slutt på Lens.

24-åringen har nå skrevet under en fireårskontrakt med Lens, etter å ha blitt frigitt av Portsmouth etter sesongslutt. Det betyr at Vignal er tilbake i en fransk klubb seks år etter at han forlot hjemlandet til fordel for Liverpool. I mellomtiden har han imidlertid vært tilbake på franske baner under låneopphold hos Bastia og Rennes mens han var kontraktsfestet til Liverpool.

- Jeg har skrevet under for fire år hos Lens, og det er bra fordi jeg trenger stabilitet nå, sier Vignal selv i en kommentar.