Finnan med offensivt utspill

Steve Finnan mener at Liverpool er bedre enn United og Arsenal, og tror de røde kan gi Chelsea kamp om ligatittelen. Josemi spilte. Bolanos til City.

I et intervju med Mirror i dag går Steve Finnan offensivt ut og hevder at Liverpool er bedre enn både Manchester United og Arsenal.

- Dersom man vurderer denne sesongen isolert sett, og ser på hvordan vi har opptrådt i våre 11 siste ligakamper, mener jeg at vi opererer minst på samme nivå som Manchester United og Arsenal. Vi er kanskje til og med litt bedre enn dem, uttaler høyrebacken.

- Og det er ikke noe vi kunne ha hevdet i denne fotballklubben på en god stund nå, legger han til.

- Det uavgjorte resultatet mellom Arsenal og United på Highbury var godt nytt for oss. Dersom vi vinner kampene vi har til gode nå, vil vi være langt foran Arsenal og også forvise United til tredjeplassen på tabellen. Så lenge vi fortsetter å vinne, vil dette gå bra for oss, konkluderer han.

I likhet med mange av sine lagkamerater har heller ikke iren gitt opp håpet om å ta igjen Chelsea på toppen av tabellen.

- Dersom Chelsea pådrar seg noen skader på nøkkelspillere, kan vi fort få sjansen til tittelen. De er veldig avhengige av John Terry og Frank Lampard, og blir disse skadet for en måned vil pipen få en annen tone. Ting vil bli tøffere for dem da, tror han.

- Vi har i flere kamper mot dem bevist at Chelsea ikke er et bedre lag enn oss, legger han til.

Josemi fikk 90 minutter
Liverpool byttet nylig Josemi bort mot Jan Kromkamp. I går spilte høyrebacken hele kampen da Villareal tapte 1-0 borte mot Valencia.

Bolanos får sjansen i City
Deportivo Saprissas ving Cristian Bolanos gjennomførte nylig en ukes prøvespill på Melwood uten å få kontrakt. Manager Benitez ønsket at spilleren skulle lånes ut til en spansk klubb for å få erfaring med europeisk fotball før en overgang til Anfield kom på tale. Dette var ikke Saprissa interessert i.

Nå kan imidlertid spilleren fra Costa Rica være tilbake på øyriket innen kort tid. Manchester City har nemlig tilbydd Bolanos et lignende prøvespill som det han hadde hos Liverpool.