Finnan og Fowler på bedringens vei

Liverpool Echo antyder at Steve Finnan og Robbie Fowler er på bedringens vei, og sannsynligvis blir spilleklare til møtet med Maccabi Haifa.

Liverpool har slitt med en usedvanlig lang skadeliste i sommermånedene. På det meste gikk hele 12 spillere skadet samtidig. Nå har antallet blitt redusert til ti mann, og til onsdagens viktige kvalifiseringskamp mot Maccabi Haifa er det ventet at ytterligere to mann kan strykes fra listen.

Chris Bascombe skriver nemlig i gårsdagens Liverpool Echo at både Robbie Fowler og Steve Finnan trolig vil være tilgjengelig for Rafael Benitez når han skal plukke ut sin startellever mot israelerne. Det vil også Mark Gonzalez være. Han ble hvilt i den siste treningskampen mot Mainz.

Steve Finnan fikk seg en smell under treningsoppholdet i Sveits, og måtte stå over de to siste treningskampene mot Grasshoppers og Mainz. Det måtte også Robbie Fowler, etter at han fikk en smell i kneet på tampen av oppholdets første treningskamp, mot Kaiserslautern. Det har ikke vært snakk om noen alvorlige skader for duoen, og det har hele tiden ligget i kortene at sjansene var gode for at de kunne rekke Champions League-kvalifiseringen. Noe de siste rapportene altså tyder på at de også gjør.