Flo linket til Osasuna

Spanske Osasuna skal være interessert i å sikre seg Florent Sinama-Pongolle. Juniorene åpner mot Chelsea. Manageren til Sevilla utelukker ikke exit for Daniel Alves.

Spansk toppklubb vurderer Sinama-Pongolle
Ifølge nokså vage rapporter i fransk media skal Osasuna være interessert i Florent Sinama-Pongolle.  Spanjolene ønsker å utvide spillerstallen etter at de er klare for Champions League kvalifisering etter sin 4.plass i siste sesongs La Liga.

Osasuna skal imidlertid ha antydet at de helst vil låne angriperen.  Liverpool på sin side vil helst ha cash i form av et salg ettersom Rafa Benitez fortsatt søker etter å forsterke angrepet og midtbanens høyreside.


Tøff start for U18
Liverpools juniorer, som er regjerende cupmestere i England, begynner sin ligasesong mot Chelsea 19.august.  I den lokale ligaen har man gjerne startet sesongen mot en motstander fra en av de andre ligaene, men i år spiller man første hjemme mot Chelsea før man tar turen til London og møter Crystal Palace.

Elevene til John Owens vil innen alvoret begynner spille to pre-season kamper tidlig i august mot Leicester og Coventry, før de reiser til en turnering i Spania.


Usikkert om Alves
Til den spanske avisen AS sier treneren til Sevilla, Juande Ramos, at fremtiden til Daniel Alves er usikker.  Liverpool har brasilianeren høyest på sin ønskeliste over en ny høyrekant, men klubbene har ikke greid å bli enige om en overgangsum.  Spilleren er nå tilbake i trening med Sevilla.

- Han er en spiller som har mentaliteten som sitt største fortrinn, sier Ramos.

- Han arbeider hardt på trening og med ytterligere konkurranse vil ha gi 100% for å beholde plassen på laget.  Hvis han skulle reise vil han samtidig være i så god fysisk form som overhodet mulig.

- Dersom han skulle reise, har vi Hinkel(red: Sevilla har kjøpt høyrebacken Andreas Hinkel fra Stuttgart) som vil ta over og kanskje henter vi inn en ny spiller selv om vi også har noen lovende unggutter.  Dersom han blir vil han dele rollen med Hinkel, eller spille på det samme laget siden Hinkel er så allsidig.