Fornøyd Rafa savnet flere mål

Rafa Benitez var fornøyd med seieren, men savnet mer effektivitet på topp. Cissé trolig tilbake i slutten av oktober.

Sjefen var fornøyd med endelig å vinne en fotballkamp igjen, og ikke minst også å holde buret rent for første gang i ligasammenheng denne sesongen. Forhåpentligvis er dette noe å bygge videre på. Allerede lørdag venter Tottenham på Anfield.

Kuyts første mål i den røde trøya var et resultat av glimrende angrepsspill. Xabi Alonso, som beviste at han endelig er tilbake i god gammel form igjen, slo en briljant pasning ut til Finnan på kanten før Kuyt satte den i nettet. Men målet alle snakket om etter kampslutt var Alonsos skudd fra ca 60 meter som Harper ikke klarte å stoppe. Xabio stod utenfor sirkelen på egen banehalvdel da han skjøt og keeperen rygget og rygget inntil han lå strak ut og bare måtte se målet gå i nettmaskene. Et merkelig mål og et for historiebøkene. Alonso scoret jo også fra egen halvdel mot Luton i FA-Cupen i januar.
--> Se Alonsos fantastiske mål her.

Rafa var fornøyd med målene og seieren, men mente likevel vi kunne vært enda mer effektive.

- Vi spilte med selvtillit, men kan fortsatt forbedre oss. Selv om det ble fortjent seier skulle viha scoret minst tre eller fire mål, uttalte The Boss etter kampslutt.

Cissé tilbake i oktober?
Liverpools skadede og utlånte spiss, Djibril Cissé, er på bedringens vei etter benbruddet før sommerens VM-sluttspill startet. Han vil være i full trening i løpet av oktober. På Marseilles offisielle hjemmesiden sier klubbens formann at de håper også å ha Cissé tilbake på fotballbanen i løpet av neste måned.

 

 

Kuyt scoret sitt første mål for Liverpool i kveldens 2-0 seier.