Første treningskamp mot Wrexham

Liverpool har avtalt en treningskamp mot Wrexham, en uke før møtet med Crewe. Partridge aktuell for Chester. Spackman skal lede Millwall. Carson nær nytt utlån. Vignal kan bli gjenforent med Houllier.

Liverpool FC har i dag bekreftet at de har avtalt en preseason-kamp mot Wrexham i sommer. De røde vil møte League Two-klubben på deres Racecourse Ground lørdag 15.juli. Dette er en uke før den avtalte kampen mot Crewe på Gresty Road, og ligger dermed an til å bli sommerens første treningskamp.

Det forventes at Rafael Benitez tar med seg en sterk tropp til Wrexham, men ingen av Liverpools VM-spillere vil være aktuelle til kampen på Racecourse Ground. Dette er for øvrig tredje året på rad at Liverpool spiller preseason-kamp mot Wrexham. I fjor vant Merseyside-klubben 4-3 på Racecourse Ground, mens de sommeren 2004 også trakk det lengste strået, med seier 2-1.

- De to siste sesongene har vi slitt økonomisk, og Liverpool har vært til fantastisk hjelp og støtte for oss i denne perioden. Vi er takknemlige for hjelpen, og for at de stiller opp til denne treningskampen, uttaler Wrexham-manager Denis Smith.

Liverpool har kun avtalt disse to preseason-kampene mot Wrexham og Crewe før de reiser til Sveits på treningsleir. I forbindelse med denne treningsleiren er det ventet at de røde vil spille flere privatkamper.

Partridge i samtaler med Chester
Liverpools tidligere midtbanereserve Richie Partridge er i samtaler med Chester City, etter at han ble frigitt av Sheffield Wednesday i forrige uke. Den 25 år gamle iren forlot som kjent Anfield til fordel for Sheffield-klubben for ett år siden. Partridge var knyttet til Liverpool i 7 år, og var et  fast innslag på klubbens reservelag i en årrekke. I løpet av tiden på Anfield var han også innom Bristol Rovers og Coventry City på lån.

- Vi har hatt samtaler med spillerens agent, og vi vet at han er ivrig på å returnere til nordvest-England. Manager Mark Wright kjenner spilleren godt fra før, og vi vil holde ytterligere samtaler senere i uken, opplyser Chester-formann Stephen Vaughan.

Spackman fikk manager-jobben i Millwall
Den tidligere Liverpool- og Chelsea-spilleren Nigel Spackmann har blitt utnevnt som Millwalls nye manager. 45-åringen har managererfaring fra tidligere med klubber som Sheffield United og Barnsley, og tar over kontrollen på The New Den med øyeblikkelig virkning. Hovedmålet blir utvilsomt å lede London-klubben tilbake til Championship etter nedrykket i vår.

Carson nær ny utlånsavtale
Tabloidavisen Mirror hevder at Sheffield Wednesday er svært nær å sikre seg Liverpool-keeper Scott Carson på lån for en ny sesong. Carson har ikke klart å spille seg til en fast plass på Liverpool-laget etter £1M-overgangen fra Leeds for to sesonger siden, og avsluttet som kjent denne sesongen på lån i nettopp Sheffield-klubben.

- Jeg vil ha en ny diskusjon med spilleren i midten av uken, er Wednesday-manager Paul Sturrocks knappe kommentar til saken.

Houllier vurderer Vignal
Tidligere Liverpool-back Gregory Vignal kan bli gjenforent med manageren som brakte han til Anfield, Gerard Houllier. 25-åringen ble frigitt av Portsmouth etter sesongslutt, og nå skal både Lyon og Lens i hjemlandet være ivrige etter å sikre seg franskmannens tjenester.