Forsvarsproblemer for Bordeaux

Liverpools motstander i morgen fikk sin tredje forsvarer skadet i helgen. Vladimir Smicer til Anfield, men er ikke spilleklar. Chris Kirkland om hvorfor han måtte forlate Liverpool.

Høyreback ute
Den rutinerte høyrebacken Franck Jurietti skadet ankelen da Bordeaux i helgen vant sin generalprøve med 3-1 mot Sedan, og 31-åringen er ute til kampen mot Liverpool i morgen.  Tidligere er forsvarerne Joseph Enakharire og Marc Planus blitt satt ut av spill.  Jurietti og Planus er regnet som faste i den bakre fireren til Bordeaux, og med den lovende nigerianeren Enakharire også uaktuell blir gjestene klart redusert defensivt foran en kamp hvor man trolig må ha poeng for teoretisk å ha sjansen til å gå videre.

Midtbanespilleren Stephane Dalmat er også skadet, mens Vladimir Smicer heller ikke rekker å bli frisk til å kunne få spille på Anfield igjen.  En av heltene fra Istanbul vil imidlertid være med troppen til Merseyside, og forventes å få en hjertelig velkomst av The Kop.

Craig Bellamy og Peter Crouch feirer seiersmålet til sistnevnte i Frankrike.


- Jeg måtte ut
Chris Kirkland har stort sett vært skadefri denne sesongen, han spiller bra for Wigan, debuterte nylig for England og venter sitt første barn om få uker.  Det er altså en fornøyd keeper som nylig sikret seg en permanent overgang til JJB, og han forklarer nå hvorfor han ikke hadde noen fremtid hos Rafa Benitez og Liverpool.

- Jeg måtte bare komme meg vekk.  Skriften var på veggen da Mr. Benitez kom.  Jeg slet med treningen og andre småting.  Slik er fotballen.

- Han satte meg på laget da jeg slet med en ryggskade som behøvde å opereres, og jeg var ute i seks måneder.  Etter det har han kjøpt en ny keeper og det var det.

- Det har vært tøffe tider, men jeg trives nå og er glad for å kunne spille for Wigan.  Jeg ønsket å fortsatt være oppe i nord og Paul Jewell har vært flott og jeg likte hva jeg så i Wigan.

- Det var alltid intensjonen å signere innen jul hvis jeg holdt meg frisk, men de henvendte seg til meg forrige uke og det ble besluttet å bli ferdig med det.  Jeg spiller er Wigan-spiller nå og ingen ting kan forandre det.

- Jeg har også ambisjoner om landslagspill, men kona har termin når England spiller mot Nederland om tre uker så vi får vente og se.  Jeg ønsker ikke å miste fødselen til mitt første barn, men det viktigste er nå uansett at jeg kan spille kamper.